uporabna božična darila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> uporabna božična darila (16.12.2004 8:35:46)

Pozdravljene punce in dekleta , žene , mamice in zudi tatiji,...

Kaj dogaja na RR, pa Miklavžki, pa povečana družba malih škratkov,..

Na hitro malo uletim v vašo družbo, zato vas bom izkoristila za nasvetke:

1. Kaj bo pri vas pustil Božiček za vaše otročke za 2-3 letnike
2. Kaj boste namenile taščim, dedkom,...
3. Kje se dajo dobiti "pametne" (leseni vlakci,...)igračke po ugodnih cenih?

In če je katera pri volji, da mi malo poroča o dogotkih leta na RR?

Lp vsem STARIM IN Novim RR-SRFARKAM.

SANDY -> uporabna božična darila (16.12.2004 8:46:58)

Meggi, jest twe pa samo lepo pozdravljam...ker sem pa že skos pozabla nate!! MAl večkrat se oglasi!!!! :sloncek:

Lenny -> uporabna božična darila (16.12.2004 8:51:22)

Ojla! Lepo te je po dolgem času spet brati!!!:rozica:
Evo moje odgovore:
- mulček 2 leti in 3 mesece bo dobil težko pričakovan tovornjak z mini bagrom, pri babici in dedku avtodvigalo, pri drugih dveh pa bo tudi za naju z očkom presenečenje, ker moja dva nočeta povedati :)
- v.d. tast in tašča dobita karte za kopanje, mama usnjene rokavice, oče pa eno orodje, samo ne vem točno kaj, ker si je to moj :love: zapomnil :)
- lep lesen vlakec sem videla pri Eduscho v Graz-u (www.eduscho.at), drugače pa je stojnica z lesenimi igračkami pri nas v Europarku, cene pa ... ne tako zelo nizke :)-, v Ljubljani je na Cankarjevem nabrežju trgovina Ristanc, za Celje pa ... :zmeden:
Lep pozdravček in upam, da boš spet pogosteje med nami!

Taša -> uporabna božična darila (16.12.2004 9:04:42)

O Meggi pozdravljena !!! Si se končno pribila do RR, smo te kar pogrešali,dobrodošla nazaj !!!!
LP:rozica:

Lenny -> uporabna božična darila (16.12.2004 9:24:39)

http://www.kosobrin-igrace.com/

Sem vedela, da ga imam nekje. Objavljen je tudi cenik, igračke pa so zelo lepe!
Lp še enkrat :)

hruškica -> uporabna božična darila (16.12.2004 10:51:23)

Mami bo dobila okroglo aluminjasto skledo za mesenje piškotov, potic... in en kup svečk (kavnih, sivkinih)
Oči bo dobil najnovejši dvd od Avsenikov in en šal
Stara mama bo dobila kremo No dol, ki jo zdaj ful reklamirajo in jo že pozna. Ful dobro deluje za vse boleče sklepe, revme, obrabljen hrustanec... Skratka za stare ljudi idealno
Ata pa bo dobil božično novoletni cd Ota Pestnerja, ker ima nov avto in noter le radio na cd-je.
Majhnih otrok pa v naši družini na žalost ni več, zato tako vsi z nestrpnostjo pričakujemo april, ko nas bo razveselila naša pikica.

SANDY -> uporabna božična darila (16.12.2004 11:29:14)

V glavnem jest sem Blažu zej kupla smučke-big footke, tko da enga je Božiček že odrajtal :)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.12.2004 12:09:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sonjakk -> uporabna božična darila (16.12.2004 12:18:13)

Moj fant tudi dobi kuhinjo...

Jančika_ -> uporabna božična darila (16.12.2004 12:23:37)

Lenny, najlepša hvala za ta link, to so najlepše igračke, kar sem jih kdaj videla!:bravo:

Piše, da imajo na Tyrševi trgovinico. Si že bila kdaj? Naslednji teden grem v MB, pa bom šla pogledat. Joj, komaj čakam, sem se čisto navdušila!

Lenny -> uporabna božična darila (16.12.2004 12:52:21)

Ja, Jančika, tista trgovina na Tyrševi je mali raj! Naš :duda: ima že kar nekaj stvari od njih. Zdaj v decembru pa imajo tudi v spodnji etaži Europarka stojnico, ne vem pa, kje je trenutno večja izbira. Prijetno izbiranje in nakupovanje!

Anonimen -> uporabna božična darila (16.12.2004 13:06:32)

Ravno včeraj sem videla na tistih stojnicah v Cityparku lesene igračke. Ena stojnica je imela čist samo lesene. Zelo lepe.

Anonimen -> uporabna božična darila (16.12.2004 16:08:50)

ooooo, Meggi:love: jaz te tudi samo pozdravljam!!!!:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]