|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Folna kislina
10.11.2007 0:13:30   
sunny24
živjo punce! Sem nova tle gor....Ej, a ta folna kislina kej pomaga? S fantom sva v "akciji" že nekaj mesecev, pa še vedno ni nič...user posted image  

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.11.2007 8:34:22   
MARTINŠČICA
Folna kislina se priporoča 3 mesece pred zanostivijo in vsaj še 3 mesece po zanositvi. Je zelo pomembna za zgodnji razvoj zarodka. Nič pa ne škodi, če jemlješ ta vitamin do konca nosečnosti in tudi med dojenjem.

200% MAMI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.11.2007 15:56:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lifcsi

Že nekaj časa poskušam zanosit, zato jemljem folno kislino(Tifol) in sedaj bo že skoraj tri mesece. Folna kislina se priporoča tri mesece pred zanositvijo in tri po zanositvi, vendar jaz mislim da še nisem noseča, kajti 8.11. moram dobit menstruacijo.Ali naj tablete jemljem še dalje ali ne?Naj mi katera prosim svetuje, ker preveč folne kisl. ženskemu telesu ni najbolj...

isto vprašanje se je tudi meni porajalo in sem pred kratkim dobila odgovor na svetovanju. Folno kislino lahko mirne duše jemlješ še naprej, višek se namreč izloči s sečem.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?