Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc jest ne pravim, da ne zadanejo, ampak da tudi če ti povedo določene stvari iz preteklosti, ti to nič ne spremeni. niti, če ti napove prihodnost, ker odločiti se boš morala še vedno sama. ne vem, kaj pričakuješ od vedeževalca, da bo storil/povedal. Se strinjam. Jaz sem pred se mi zdi da 15. leti šla k Maruči in takrat je videla dobesedno vse, za nazaj, za tisti hip in tudi za naprej. Potem sem kasneje, ko sem se ločevala v bistvu že točno vedela, kaj bom naredila, da se bom odselila, pa vse ostalo tudi, kako bom speljala, majčkeno me pa je skrbelo, kako se mi bo finančno izšlo, pa sem v tistem nemiru šla spet do Maruče. Pripovedovala mi je reči, ki bi sicer veljale za 90% ljudi v moji situaciji, ker situacijo je videla, vendar pa sem jaz vedela, da nima prav o tem, kaj bom storila. Pa sem iz firbca šla še do Stanke v Postojno in mi je rekla identično kot Maruča. Vendar sem bila zihr, da se obe motita. Pogledala sem sebi v učke in videla čisto drugačno prihodnost. In sem jo tudi speljala v praksi. Hočem reči, da imaš vedno v življenju več možnosti, kako nekaj speljat, nobena prihodnost ni zacementirana, tudi vedeževalci tega ne morejo videt natančno, ker vedno je možnih poti več, zato ti lahko kdorkoli reče karkoli, pa ni nujno, da tako tudi bo. Vsekakor pa bo vedno tako, kot se sam pri sebi odločiš. Problem pa rata, če greš k vedeževalki, da se bo odločila namesto tebe. E, vidiš, ona tega ne more storiti. In ker ne more, je čisto brez smisla sploh k njej hoditi. Pogledaš se v učke in ti je jasno, kako bo. Ko se odločiš, seveda, kaj bi rad, in kaj je najboljše zate, da boš srečen.
|