izpust iz porodnišnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

smejčica -> izpust iz porodnišnice (5.11.2007 12:08:17)

Zanima me, kakšne pleničke in koliko jih potrebujem za odpust novorojenčka  iz porodnišnice. Ko gledam seznam, piše 6 komadov plenic in 1 komad previjalne plenice.Ali lahko daš spodaj papersko in nato čez plenice? Pa še nekaj-zakaj potrebuješ toliko plenic? Rok imam proti koncu novembra in bi rada slišala, kakšna oblačilca boste vzele zraven.
Vem, noro vprašanje, ampak, dajte mi pomagat.
Lep dan

emaa -> RE: izpust iz porodnišnice (5.11.2007 12:11:02)

Za domov je imel naš fant samo pampersko gor. Povijalne ne, ker široko povijanje ni bilo potrebno. Za domov v bistvu rabiš eno samo eno plenico, pa tudi če jo nimaš, saj so v porodnišnici, važno da imaš za obleč. Povijalne plenice jaz tudi kupila nisem, nisem nikoli rabila. 

bina30 -> RE: izpust iz porodnišnice (5.11.2007 13:15:23)

Tudi mi pričakujemo konec novembra. S sabo bom vzela ene tri pamperske pa tri tetra plenice in povijalno plenico za široko previjanje. V bistvu, da ga enkrat previjem.

Oblečen pa bo v : mako majčko, žabice do bokov (take štrample po domače), debele zoknčke, hlače in zgornji del iz pliša, dve kapici. Za ven pa kombinezonček s kapuco.

benika -> RE: izpust iz porodnišnice (5.11.2007 20:14:10)

Jaz v P ne bom vzela nobenih plenic, ker vse dobiš tam, od plenic, do kremice in robčkov. Za malega mi bo dragi prinesel le cotke in lupinico.

Naja30 -> RE: izpust iz porodnišnice (5.11.2007 22:58:48)

Plenico je važno, da imaš vsaj eno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jo pa lahko tud v porodnišnici vzameš.
Široko je jaz nisem povijala, ker so bili kolki ok.

Rodila sem konec novembra in sem jo oblekla v žabice, body, majčko, čez pa plišast komplet, pletene copatke in z dekico pokrila. Mislim, da je to vse, sem že malo pozabila.

Stran: [1]