sončica1 -> Blato 5 mesecev starega dojenčka! (5.11.2007 9:29:51)
Zadnje čase opažam da ima moja Kaja, ki je stara 5 mesecev zeleno blato. Včasih je imela vedno rumeno. Se še dojiva. GH ji še ne dajem oziroma samo malo poskušava par žličk, pa še to ne vsak dan. A mislite da bi se mogle it pokazat zdravniku? Drugače pa je zadovoljna, se smeji nič ne kaže da bi bilo kaj narobe.
tudi pri nas je zelo pogosto zeleno je star 5 mesecev.
soncnica07 -> RE: Blato 5 mesecev starega dojenčka! (5.11.2007 21:14:58)
Pri nas je imela zeleno blato ponavadi po bučkah..
Anonimen -> RE: Blato 5 mesecev starega dojenčka! (7.11.2007 12:03:06)
Baje je blato zelene barve, ce prevec zraka "poje" med dojenjem. To mi je pediatrinja rekla.
helena27 -> RE: Blato 5 mesecev starega dojenčka! (2.12.2007 12:21:03)
Naš je star 4 mesece. Zeleno je kakal cel mesec po tem ko sva začela jest AD3. Sedaj sva spet na rumenem. Je pa zelo tekoče. (Se dojiva.) Kako "tekoče" pa vaši kakajo?
lp
MADMAX -> RE: Blato 5 mesecev starega dojenčka! (2.12.2007 14:14:55)
če dojiš je normalno da je drekec tekoči, glede barve pa dokler ni sivkaste barve je vse ok
pikam -> RE: Blato 5 mesecev starega dojenčka! (3.12.2007 22:12:10)
kaj pa pomeni sivkasta barva? Naša ima ta teden tud čudne barve (delno dojena, večinoma pa Novalac AC1)...zelena, vojaška zelena, sivkasta, rumena...vse sorte.
MADMAX -> RE: Blato 5 mesecev starega dojenčka! (3.12.2007 22:59:46)
če daješ novalac imajo dojenčki čudno barvo blata, saj sin od kolegice je imel tud tem. sivega pa je zdravnica rekla da ni nič hudega. jaz sem še vedno panična glede barve, patronažna mi je rekla samo da ni sive barve in to gledam, če ti je blato sumljivo pokliči v pediatrijo in mislim da ti bodo rade pomagale. Mislim pa da je blato čudno zaradi novalaca. [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/g035.gif[/image]