boleče prsne bradavice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SU -> boleče prsne bradavice (15.12.2004 21:31:20)

Ker se mi to vleče že kar ene dva tedna, je postalo že kar malce neprijetno...Ali lahko kaj naredim, da bodo manj boleče?? Obstaja kakšna krema? LP, Saša (23,3/7)

**NiNa** -> boleče prsne bradavice (15.12.2004 22:05:01)

Živjo!
Zal nimam izkušenj glede tega, sem pa enkrat nekje zasledila, da v tem primeru zelo pomagajo zeljni listi. Naj bi dal cel list na prsi. Upam, da sem ti kaj pomagala.
Saj vaš kaj pvavijo, probat ni greh, škoduje pa tudi ne.
pa pa Nina

barby* -> boleče prsne bradavice (15.12.2004 22:13:04)

Ojla:zajcek:
Mogoče bi ti pomagale blazinice Lanolin Multi Mam, ne vem pa če niso sicer namenjene doječim mamicam..Baje pomagajo.
Poskusi, če pa ne bo efekta jih še vedno lahko prihraniš za potem.

Pa pa
barby:metulj:

lidia -> boleče prsne bradavice (15.12.2004 22:47:57)

Mene občasno bolijo, vprašanje, če jih je pametno kaj dost mazat, ker jih s tem zmehčaš in bodo ob dojenju zelo občutljive in zato še bolj boleče, dokler se ne utrdijo.

:nosecka:36t5d:modri:

speli -> boleče prsne bradavice (16.12.2004 7:23:29)

baje pri tem pomaga le bepanten pa mogoče kaka domača lekarna...poskusi s tem...

malika -> boleče prsne bradavice (16.12.2004 9:51:42)

SU maži si jih s bepantenom ali lanolin kremo ali pa s Aventovo kremo za bradavice. Vse te kreme lahko uporabljaš tudi pri dojenju, le da moraš bepanten obvezno sprat pred dojenjem, lanolinove in aventove pa ne rabiš.
V bistvu bi ti bolj priporočala lanolin(Multi mam-dobiš v lekarni), ker je dosti cenejša od Aventove(ta stane nekaj čez 3.000 sit.

LP

Stran: [1]