Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne okenske police(notranje) 4.11.2007 21:54:09
|
|
|
|
rija
|
mi nimamo nobenih polic.....
|
|
RE: kakšne okenske police(notranje) 4.11.2007 21:57:26
|
|
|
|
moje sonce
|
pozdrav,mi imamo granit,ni občutljiv,pa večen,bolj kot kak marmor,ki na mokroti postane flekast,lp
|
|
RE: kakšne okenske police(notranje) 4.11.2007 21:58:04
|
|
|
|
lukec
|
Mi imamo marmorne, belo-sive. Po 4 letih še brez flekov.
|
|
RE: kakšne okenske police(notranje) 4.11.2007 21:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
rija kako nimate polic? kva pa mate pol? no js sem hotla bele. ampak čist belga marmorje ni. pvc mi deluje ceneno sploh tisti zaključki na robovih. tako da smo se potem odločil za tehnični marmor v beli barvi in zaenkrat lahko samo pohvalim!
|
|
|
|
RE: kakšne okenske police(notranje) 4.11.2007 22:04:02
|
|
|
|
rija
|
ja nič..nobenega marmorja, ker mi je bljak, nobene plastike, mi je tudi bljak....pa nobenih flekastih zadevščin, ker so mi tudi bljak....samo omet in pomalano z pralno barvo in je super......sicer pa so to večinoma dolga in nizka okna, na katera itak ne moreš zlagati nobene odvečne krame in praholovcev....kar mi je še 3x bolj bljak od vseh polic....
|
|
RE: kakšne okenske police(notranje) 4.11.2007 22:04:21
|
|
|
|
gloria
|
A je tudi granit v beli barvi?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?