|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa on?!
15.12.2004 20:11:38   
belica
Vem, da je ta tema malo neumestna za v ta forum, samo nevem kaj naj naredim?!
Se vam ne zdi, da smo vcash vse malo sebicne? Ko dobimo to naso:hudicek:je cel svet kriv, najvec pa nas dragi, ki nam je najblizje.
Vedno smo me tista zrtev, ki ji je najbolj hudo in ki je najbolj boga in nas morajo vsi vprek tolazit od sestre, mame, kolegice, moza, fanta do nas samih tu na forumu( naj vam povem, da nimam nic proti forumu, nasprotno zelo sem vesela da imam nekoga, ki me lahko razume, ceprav se slisi zelo grdo,ampak je res.), nikoli pa ne pomislimo na njih, mislim na nase moze in fante. Kako je njim? Kako se oni pocutijo? In, da si tudi oni zelijo to malo pikico prav tako kot me, ceprav ne pokazejo.
zato vse zenske pozivam da bodite malo bol obzirne do svojih dragih, ker tudi oni trpijo in jim ni lahko z nami.Konec koncev pa vsaka svojega pozna najbolje in ve kaj mu ustreza in za spremembo mu ve naredite kaksno presenecenje za opravicilo in probajte za trenutek pozabit na to gledanje ali so plodni dnevi ali ne.
Saj sta skupaj zato ker se ljubita, mar ne?! Otroci naj bi se rodili iz ljubezni.
pa obilo:sloncek::sloncek::sloncek::muca::darilo::rozica::) vam zelim,pa bo mogoce :duda: prisla sama od sebe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj pa on?!
15.12.2004 20:15:04   
belica
Pa upam da mi ni kaksna zamerla?:rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj pa on?!
15.12.2004 20:23:02   
ameli
Belica, kako dolgo že poizkušaš?
Veš, po skoraj 4 letih neuspeha in pri 30. letih starosti ter vseh možnih preiskavah, se je včasih težko izklopiti. Midva se imava zeloooooo rada in tudi :sloncek::sloncek: iz ljubezni, vendar pa morava, tudi po navodilu dr. gledati na O! Vem, da je tudi mož pod pritiskom, vendar je njemu lažje vsaj zaradi tega, ker ga ne pitajo nonstop z nekimi hormoni.
Veš pari, ki se trudimo za :duda: ponavadi zelo držimo skupaj in se o teh težavah tudi pogovarjamo. Ta forum pa le pravi blagor, daj lahko ženske poklepetamo in mal damo možgane na pašo. Moj mi prav nič ne zameri, če se včasih potožim tudi na RR, pravzaprav me dobro razume.
lp
ameli

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj pa on?!
15.12.2004 21:08:16   
belica
ze dve leti:(,Nimam nic proti forumu, ravno nasprotno, pride mi prav, da se za vsako stvar, ko razmisljam o tem, da ni bebice od nikjer, spravim na njega, ker ni nic kriv, ker se mi zdi da bi naredu vse da bi dobila bebico in da bi bila srecna.
Morda sem pa ze toliko razocarana in obupana, da mi je dosti tega stetja dnevov. Na koncu pa, ko pride pravi trenutek in dobis O si prevec razocaran,utrujen od razmisljanja,bo ali ne bo?!sam sebe trpincis in se druge okoli sebe, najhuje pa je to da jo najprej skasirajo najblizji, samo to je problem.Konec koncev pa razumem tudi to, da se dnevi istekajo, in da brez kemije in zdravnikov ne gre, ampak, ce spustis en mesec, da ne stejes dnevov in se sprostis, ce se le da,morda pa ti ravno takrat rata, kaj pa ves?!
ps. mojega na zalost pitajo s hormoni.

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj pa on?!
15.12.2004 21:13:24   
ameli
Sorry, ker sem radovedna, ampak zanima me, zakaj in kakšne hormone on papca?
ameli

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj pa on?!
15.12.2004 21:36:25   
belica
Klomifem,je imel premalo stevilo spermijev,to pa jih baje poveca, vendar pa ne poveca gibljivost in niti ni dokazano,da poveca plodnost.
Tako, da ne racunava prevec na to.

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj pa on?!
15.12.2004 21:56:34   
Pia73
Vsak rešuje probleme na svoj način. Nekatere pare ti problemi še povežejo, drugi gredo zaradi takih problemov narezen,... Tako pač je!

Jaz nikoli nisem imela občutka, da koga sekiram zaradi neuspehov,... Če mi je šlo na jok sem pač jokala in to doma pred možem. Če sta dva skupaj v igri pač držita skupaj,...

Če pa misliš, da si s tem obsedena in pretiravaš potem pa se le malo v roke vzami. S tem si boš, vama boš, res naredila več škode kot koristi,..:rozica:

Pa srečno!

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj pa on?!
15.12.2004 22:00:48   
Anitka
Se popolnoma strinjam s PIO 73:bravo::bravo::bravo:. Sicer pa smo že kar nekajkrat debatirale tudi o tem kako je z našimi partnerji in verjamem, da se punce v veliki večini dobro zastopimo z njimi in vačsih morda tudi jokamo z njimi. Glavno je, da se podpiramo in držimo skupaj!

Anitka:metulj:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj pa on?!
15.12.2004 22:06:27   
baguSka
Oj, midva tud skup drživa! In si čiiiiist vseeeee poveva! Skupi se :)-:)-:)-:)-,
skupi se :bravo::bravo::bravo::bravo:in skupi :((:((:((:((!!!
Ko gre pa kdaj en dan enmu bolš kot drugmu, pa ta bolši še ta slabšga spravi v dobro voljo! :)-:)-:)-:)-:)-
Joj sm zakomplicirala :zmeden: Glih zato se mava pa tooooook zlooooo rada! :love::love::love::love:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj pa on?!
16.12.2004 13:52:07   
belica
Pia73 in vse ostale zenske, tudi midva se v vecini casa podpirava, jokava tolaziva itd.prav tako se strinjam z vami da je trba vcasih ustavit konje, jaz sem pri zadnji :hudicek:sla malo predalec in se mi je zdelo,da to ni prav To moje sporocilo je bilo namenjeno zenskam, ki vcasih reagirajo podobno kot jaz,nisem hotela da delajo iste napake.Drugace sem pa zelo vesela za vse, da vas podpirajo vasi mozeki in fantje,ker to je edino pravilno.
:rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj pa on?!
16.12.2004 13:57:40   
baguSka
:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj pa on?!
16.12.2004 13:58:18   
belica
Joj, oprosti sem poslala tebi na mesto na forum, ja kar se tice mojega, ko je bil na spererimogaramu so ugotovili da ima za polovico plavalckov premalo v tem casu, kot jih bi moral imeti, Klomifem, pa mu je predpisal zdravnik in prav tako je vitamincke.Probajta se pozanimat pri tvojem osebnem ginekologu mogoce bi vam on vedel kaj vec povedat.pa veliko srece pri:sloncek::sloncek::sloncek::duda:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?