6 dni pred rokom (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sinja -> 6 dni pred rokom (15.12.2004 19:03:11)

Pozdravljene,

Danes sem bila na pregledu pri svojem ginekologu. Po pregledu me je napotil jutri v porodnišnico. PDP imam 21.12. Je imela katera podoben primer? Bi morebiti bilo kaj narobe?

LP, Sinja

malika -> 6 dni pred rokom (15.12.2004 20:14:49)

Če bi bilo kaj narobe, bi ti najbrž povedal in tudi najbrž bi te takoj napotil v porodnišnico in ne šele jutri, tako da se ne sekiraj.

Moje mnejnje je, da je vse skupaj že vse tako dozorelo, da te pač 6 dni prej pošilja na pregled v porodnišnico(tako kot bi morala na pregled na rok).
Najbrž bosta šla na CTG, kjer boš slišala srček in mogoče še na kak UZ.

No pa javi, kako boš uredila

LP

:nosecka: 7t5/7

mika -> 6 dni pred rokom (15.12.2004 20:53:58)

oj
Jaz imam 7 dni do PDP in sem danes bila v porodnišnici na CTG, ker mi je moja g tako naročila. verjetno ti je g.dala napotnico, pa poglej kaj gor piše.
Lepo je slišat :duda: srček. Jaz sem upala, da me bodo obdržali in da bom že končno zagledala svojo :duda:, pa imam samo lažne popadke, čeprav me je kar fajn črvičlo.

Brez skrbi- vse je ok, drugače bi ti g to povedala

LP, Mika
:sloncek:

Sinja -> 6 dni pred rokom (15.12.2004 21:01:26)

Hvala, da ste me malo potolažile. Je pa res, da me danes že cel dan pomalem črviči in mi gre celo na bruhanje. Boli me v zgornjem delu trebuha. Mogoče je to psiha. Če ne bom ostala v porodnišnici vam javim kako in kaj.

tamala -> 6 dni pred rokom (16.12.2004 9:21:15)

Imam isti PDP kot ti, 1x na teden pa moram na CTG v bolnico, če me prej kaj ne prehiti!!! To je normalno. če pa bo CTG zaznal popadke ali bi imela kake druge težave, npr. manj kot 10 gibov, te pa bi obdržali.

malo še!

D.

Stran: [1]