Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prvi pregled in nepopisna sreča... 15.12.2004 18:10:54
|
|
|
|
cat
|
Punce pozdravljene, pravkar sem prišla s prvega pregleda pri G (fant je bil seveda zraven:bravo:) in doživela nekaj, kar si sploh nisem mogla predstavljat9nebesa! Videla sem svojo majhno pikico:duda:, ki ji prav lepo bije srček pa še micene rokice in nogice pa glavico:duda::zajcek::duda:... Sem pa :nosecka: 8t in 5 dni, pikica pa meri 2,19 cm. Sem v 9nebesa! Mal se je že premikala, pol pa sem še jaz mal zajokcala:ups:, od sreče seveda! Aja, ni mi treba jemat nobenih ekstra vitaminov, pa tudi železo imam nad povprečjem. Super:bravo:! Si bom slikico dala kr pod ime, sem tako ponosna, da bi le bilo še naprej vse uredu z nama. Moram pohvalit svojo G, dr. Šubic iz zdrav. doma v Šiški, ki nama je lepo vse razložila, pol pa mi je odgovorila še na kup vprašanj, ki sem jih prinesla napisane na listku. Ena velika :rozica: za njo! Pa tudi sestre so bile prijazne! NS mi bo pa kr ona delala, samo nima neke elektronika (izpisa) tako, da če bo na ekranu kazalo, da je slučajno kej narobe me bo poslala drugam na NS. Pa še to, materinsko knjižico imam že lepo "naštimno" v kartonu, samo jo bom dobila na naslednjem pregledu, pa ni mi treba nič plačat za njo. Tako, zdej pa dost, ker sem se že preveč razpisala. Imejte lep večer še naprej in čim lepše božične in novoletne priprave! :muca:
|
|
|
|
prvi pregled in nepopisna sreča... 15.12.2004 18:47:03
|
|
|
|
Jessy
|
Čestitam, Cat! :bravo::bravo::bravo: Zdaj si lahko oddahneš, ker si videla srček!!! joj...jaz pa se tako bojim naslednjega četrtka, kaj bo pokazal UZ! Zdaj pa še bolj božaj bušija! :nosecka:Jessy in :duda:
|
|
|
|
prvi pregled in nepopisna sreča... 15.12.2004 18:50:22
|
|
|
|
*maja
|
O, a ti tudi hodiš k dr Šubic! :bravo: Jaz tudi pravim da je vredna zlata ;). Kar se pa tiče NS ti pa priporočam da jo opraviš kar pri njej (jaz sem jo imela v pete), ti bo vse prav lepo razložila in pokazala. Pa ne pozabi fanta s sabo vzeti. Kaj pa veš mogoče pa se še kdaj srečava v čakalnici. LP Maja 13t4dni
|
|
|
|
prvi pregled in nepopisna sreča... 15.12.2004 18:56:45
|
|
|
|
cat
|
Bom lepo božala bušija in maja mogoče se pa res kdaj vidiva v čakalnici. Sej smo skoz na liniji, a ne? Sam ti me mal prehitevaš. Uživajte še naprej in lep večer! :muca:
|
|
|
|
prvi pregled in nepopisna sreča... 15.12.2004 19:40:19
|
|
|
|
*maja
|
Mogoče pa res :).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?