|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke
5.11.2007 13:21:44   
Moyca_
in si dobila kak odgovoruser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2007 13:55:31   
Anonimen
ne za zdaj še ne!

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2007 22:46:53   
Moyca_
a nič ti niso po mailu odgovoriliuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.11.2007 13:06:22   
kalbo
To je treba nazaj v trgovino nest, pa keš nazaj zahtevat.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.11.2007 13:08:31   
Anonimen
jaz bi samo to dodala. Veliko hrane pojemo , ki je oporečna (samo tega ne vemo ali pač ne vidimo) , potem pa imamo kao "enodnevne viroze". Japajade, vse je viroza.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.11.2007 9:25:49   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne?user posted image

no punce jaz sem nasla v jogurtu od spara tudi plesen not pred kratkim in ravno tako v jogurtu od dukata-frutisim- borovnica in mislim da ne rabim posebaj povdarjat da rok uporabe se ni bil pretecen tako da mislim da le ni samo merkator ta ki prodaja za en k....  izdelke,ne vpraste kok sem bila jezna.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2007 9:33:39   
asso
Po moje je res fora v skladiščenju. Koliko časa stojijo te jogurti, skute, mleka... v skladišču preden gredo v hladilnike...user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.11.2007 13:17:45   
Pobalami
Ja pri vseh teh jogurtkih je treba pazit, ne sam pri mečkatorju. Enkrat sem tamalmu dajala monte in na srečo sem prej probala in so bili skisani. ma kolk je to ogabno, se mi je kar obrnilo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.11.2007 15:40:21   
ninocka
No, nam se je pa lih vceraj to zgodilo s temi mercatorjevimi skutkami. Rok uporabe je bil pa 17.11.
Dobr, da je moj vidu, ko je tamalmu dajal za jest user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.11.2007 18:56:20   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

No, nam se je pa lih vceraj to zgodilo s temi mercatorjevimi skutkami. Rok uporabe je bil pa 17.11.

si jih nesla nazajuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.11.2007 19:09:59   
Barči78
Tudi sama sem že parkrat dobila pokvarjene Lumpijeve izdelke (mlečni gres), pa tudi še ni pretekel rok uporabe.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.11.2007 23:29:11   
Anonimen
alternativa tem skutkam je Frutchzwerge (najbrz napacno napisanouser posted image )...nas je samo to in se nikdar niso bile pokvarjene...vse, kar je od Lumpija pa preventivno ne kupujemo..ajaa, edin zogo ma user posted image

pa pomoje ni samo v skladiscenju vzrok, pac pa v sami pripravi teh izdelkov...pomoje ni zagotovljenega sterilnega okoljauser posted image  najbrz

(odgovor članu Una)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
9.11.2007 8:52:56   
pupika
Groza no, kaj vse prodajajo pri nas.

Moram vam pa povedat, da pri nas v merkatorju, šparu,... prodajajo samo svinjarijo. Če npr. pogledate kdo proizvaja nutello, je v teh trgovinah proizvajalec poljska. Poskusite nutello in vse te čokoladne stvari kupiti v mullerju, baje je velika razlika, jaz sem se navadila, da aptamil po 1 letu, plenice,.. kupujem v mullerju. Je tudi velika razlika v plenicah npr. pamperske v mullerju so čisto drugačne kot tiste ki jih prodajajo merkator,... Jogurti so pa zelo dobri od mullerja, te pa prodajajo v leclercu, merkator, zate jogurte sem prepričana da bom dobila res kakovesten jogurt za našega malčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.11.2007 12:06:30   
Pobalami
pupika , jaz mam žal do prvega muellerja 50 km user posted image . diskriminacija user posted image .

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.11.2007 21:24:20   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

si jih nesla nazajuser posted image

Ne, ker jih je kupila moja mami, pa so ble samo še tri (res upam, da v unih ni blo plesni) in so romale samo direkt v smeti.

Drugač bi jim jih pa odnesla nazaj.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.11.2007 21:28:01   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

alternativa tem skutkam je Frutchzwerge (najbrz napacno napisanouser posted image )...

No, ta fruchtzwerge je pa še večje sranje - ko so našega testirali za alergije, so prav izrecno poudarili in nam prepovedali te skutice (zarad Ejev), prav tako pa svakinji, ko je bla s tamalo na testih.

Jst drugače kupujem od LJ mlekarn al pa v hoferju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.11.2007 21:32:11   
Pupica
Poskusite nutello in vse te čokoladne stvari kupiti v mullerju, baje je velika razlika, jaz sem se navadila, da aptamil po 1 letu, plenice,.. kupujem v mullerju.

No pri nutelli je pa moj možek tolk zakompliciral da kok je drgač pa oh in sploh(jest tega ne jem spljoh)no nakar probam, in RES je razlika!
Že prej smo pa v Muller morali hodit po plenice za Tio, k je imela mal bolj občutljivo rito, pa še k je kakala je šlo oh in sploh povsod ven.
Zdej pa samo še prašek in mehčalec kupujemo v mullerju, pa nutello a ne?user posted image
Plenice pa kjer kol, kakršne kol, ker Gal je povsod drugje tolk občutljiv sam pri riti neuser posted image user posted image

Glede tega, da hrano za znamko LUMPI proizvajajo drugače, na drug postopek, v nesterilnem okolju se pa ne strinjam. Proizvodna linija je enaka, ker ponavadi so stroji ki vse avtomatsko naredijo. Edina razlika je potem embalaža. Oz.na žalost bistvena, vsaj v kolikor embalaža ne zadošča varovanju živil. Z cenejšo embalažo, pa s tem, da zagotovijo izdelek v celi SLO po Mečkatoriju(kok je to en fajn vzdevkuser posted image )pa znižajo ceno izdelku. seveda je vprašljivo na kakšen časovni rok se jim to izplača če s tem izgubljajo stranke???

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.11.2007 21:44:34   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Groza no, kaj vse prodajajo pri nas.

Moram vam pa povedat, da pri nas v merkatorju, šparu,... prodajajo samo svinjarijo. Če npr. pogledate kdo proizvaja nutello, je v teh trgovinah proizvajalec poljska. Poskusite nutello in vse te čokoladne stvari kupiti v mullerju, baje je velika razlika, jaz sem se navadila, da aptamil po 1 letu, plenice,.. kupujem v mullerju. Je tudi velika razlika v plenicah npr. pamperske v mullerju so čisto drugačne kot tiste ki jih prodajajo merkator,... Jogurti so pa zelo dobri od mullerja, te pa prodajajo v leclercu, merkator, zate jogurte sem prepričana da bom dobila res kakovesten jogurt za našega malčka.

čista resnica
nutela je čist druga za nemce- mi slovenci smo  pa tak drekuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.11.2007 21:45:56   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: faca

pupika , jaz mam žal do prvega muellerja 50 km user posted image . diskriminacija user posted image .

prava diskrimnicijauser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.11.2007 18:47:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

alternativa tem skutkam je Fruchtzwerge (najbrz napacno napisanouser posted image )...

No, ta fruchtzwerge je pa še večje sranje - ko so našega testirali za alergije, so prav izrecno poudarili in nam prepovedali te skutice (zarad Ejev), prav tako pa svakinji, ko je bla s tamalo na testih.

Jst drugače kupujem od LJ mlekarn al pa v hoferju.

a dej ga srt...E-jev pa res ni nobenih...vsaj napisanih ne...kar se pravi, da jih tud ne bi smelo bit notri...

sestavine: skuta, glukoza, fruktoza, jagode (oz.banane oz.marelice), kalc.citrat, vitamin D.

zato pa Lumpijevih izdelkov ne kupujem...tam pa so sami Eji...pa recimo jabolcni krhlji...notr majo konzervans...jih logicno da ne kupim...dam raje 2x vec kesa, pa kupim bio, brez konz.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
13.11.2007 19:13:59   
Barbs
Jaz bom pa jutri kopipejstala slikce od Lare in poslala pritožbo. Bomo vidli, kaj dobim.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.11.2007 19:29:11   
Dashenka
Točno tako.

Drugače pa je dobro znano, da so izdelki trgovskih znamk slabše kvalitete.
Kdo že proizvaja ta izdelek? Če se ne motim so to Pomurske mlekarne, kar za moje pojme meče tudi slabo luč na vse njihove izdelke. To namreč pomeni, da imajo resne težave s kakovostjo proizvodnje.

Glede E-jev pa jih fruhtcvergi ne vsebujejo -  za razlike od vse ostalih skut slovenske proizvodnje, ki jih vsebujejo in to ne prav malo. Še pasirana skuta LJ mlekarn jih je polna in to od emulgatorjev dalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.11.2007 17:39:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Točno tako.

Drugače pa je dobro znano, da so izdelki trgovskih znamk slabše kvalitete.
Kdo že proizvaja ta izdelek? Če se ne motim so to Pomurske mlekarne, kar za moje pojme meče tudi slabo luč na vse njihove izdelke. To namreč pomeni, da imajo resne težave s kakovostjo proizvodnje.

Glede E-jev pa jih fruhtcvergi ne vsebujejo -  za razlike od vse ostalih skut slovenske proizvodnje, ki jih vsebujejo in to ne prav malo. Še pasirana skuta LJ mlekarn jih je polna in to od emulgatorjev dalje.

user posted image

ja, imas prav...

sem pa kot alterntivo Tamar namazu in namazu Rama creme bon jour, odkrila od Krafta Philadelphijo...brez konzervansov, emulgatorjev...skrata brez Ejev...pa se nas tamaucek jo obozuje...najraje pomaka notri grisinke :)

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
15.11.2007 17:59:59   
lokvanj20
Take izdelke je najbolje v trgovino nest in da dobis povrnjen denar.
Jst delam v trgovini mercator in te skutke so bile ze nekajkrat plesnive, v trgovino dobimo dopis da mormo odmaknit od prodaje taksne izdelke- na zalost prepozno tko da jih ze nekaj prodamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.11.2007 18:08:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lokvanj20

Take izdelke je najbolje v trgovino nest in da dobis povrnjen denar.
Jst delam v trgovini mercator in te skutke so bile ze nekajkrat plesnive, v trgovino dobimo dopis da mormo odmaknit od prodaje taksne izdelke- na zalost prepozno tko da jih ze nekaj prodamo.

sem si spakirala v vrečko... pa se mi potem ni dalo. ponavadi v Sparu nabavljam in se v Mercatorju bolj poredko ustavim.

za razliko od vaših preipovedi, pa sem js našla plesen v marelici in banani, jagoda je bila pa ok. a je nisem dala tamaumu - preventivno.

in js osel sem šla 2x na led - še naslednjič kupila isto Lumpijeve skutke, rok uporabe 24.11. in je bilo isto sranje.

torej ni le serija 17.11. okužena, tudi 24.11. je.

fotografiat sem pa pozabila... samo v koš sem jih ruknila user posted image

(odgovor članu lokvanj20)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?