Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 13:21:44
|
|
|
|
Moyca_
|
in si dobila kak odgovor
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 13:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ne za zdaj še ne!
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 22:46:53
|
|
|
|
Moyca_
|
a nič ti niso po mailu odgovorili
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 6.11.2007 13:06:22
|
|
|
|
kalbo
|
To je treba nazaj v trgovino nest, pa keš nazaj zahtevat.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 6.11.2007 13:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi samo to dodala. Veliko hrane pojemo , ki je oporečna (samo tega ne vemo ali pač ne vidimo) , potem pa imamo kao "enodnevne viroze". Japajade, vse je viroza.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 7.11.2007 9:25:49
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne? no punce jaz sem nasla v jogurtu od spara tudi plesen not pred kratkim in ravno tako v jogurtu od dukata-frutisim- borovnica in mislim da ne rabim posebaj povdarjat da rok uporabe se ni bil pretecen tako da mislim da le ni samo merkator ta ki prodaja za en k.... izdelke,ne vpraste kok sem bila jezna.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 7.11.2007 9:33:39
|
|
|
|
asso
|
Po moje je res fora v skladiščenju. Koliko časa stojijo te jogurti, skute, mleka... v skladišču preden gredo v hladilnike...
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 8.11.2007 13:17:45
|
|
|
|
Pobalami
|
Ja pri vseh teh jogurtkih je treba pazit, ne sam pri mečkatorju. Enkrat sem tamalmu dajala monte in na srečo sem prej probala in so bili skisani. ma kolk je to ogabno, se mi je kar obrnilo.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 8.11.2007 15:40:21
|
|
|
|
ninocka
|
No, nam se je pa lih vceraj to zgodilo s temi mercatorjevimi skutkami. Rok uporabe je bil pa 17.11. Dobr, da je moj vidu, ko je tamalmu dajal za jest
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 8.11.2007 18:56:20
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka No, nam se je pa lih vceraj to zgodilo s temi mercatorjevimi skutkami. Rok uporabe je bil pa 17.11. Dobr, da je moj vidu, ko je tamalmu dajal za jest si jih nesla nazaj
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 8.11.2007 19:09:59
|
|
|
|
Barči78
|
Tudi sama sem že parkrat dobila pokvarjene Lumpijeve izdelke (mlečni gres), pa tudi še ni pretekel rok uporabe.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 8.11.2007 23:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
alternativa tem skutkam je Frutchzwerge (najbrz napacno napisano )...nas je samo to in se nikdar niso bile pokvarjene...vse, kar je od Lumpija pa preventivno ne kupujemo..ajaa, edin zogo ma pa pomoje ni samo v skladiscenju vzrok, pac pa v sami pripravi teh izdelkov...pomoje ni zagotovljenega sterilnega okolja najbrz
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 8:52:56
|
|
|
|
pupika
|
Groza no, kaj vse prodajajo pri nas. Moram vam pa povedat, da pri nas v merkatorju, šparu,... prodajajo samo svinjarijo. Če npr. pogledate kdo proizvaja nutello, je v teh trgovinah proizvajalec poljska. Poskusite nutello in vse te čokoladne stvari kupiti v mullerju, baje je velika razlika, jaz sem se navadila, da aptamil po 1 letu, plenice,.. kupujem v mullerju. Je tudi velika razlika v plenicah npr. pamperske v mullerju so čisto drugačne kot tiste ki jih prodajajo merkator,... Jogurti so pa zelo dobri od mullerja, te pa prodajajo v leclercu, merkator, zate jogurte sem prepričana da bom dobila res kakovesten jogurt za našega malčka.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 12:06:30
|
|
|
|
Pobalami
|
pupika , jaz mam žal do prvega muellerja 50 km . diskriminacija .
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 21:24:20
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: ninocka No, nam se je pa lih vceraj to zgodilo s temi mercatorjevimi skutkami. Rok uporabe je bil pa 17.11. Dobr, da je moj vidu, ko je tamalmu dajal za jest si jih nesla nazaj Ne, ker jih je kupila moja mami, pa so ble samo še tri (res upam, da v unih ni blo plesni) in so romale samo direkt v smeti. Drugač bi jim jih pa odnesla nazaj.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 21:28:01
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* alternativa tem skutkam je Frutchzwerge (najbrz napacno napisano )... No, ta fruchtzwerge je pa še večje sranje - ko so našega testirali za alergije, so prav izrecno poudarili in nam prepovedali te skutice (zarad Ejev), prav tako pa svakinji, ko je bla s tamalo na testih. Jst drugače kupujem od LJ mlekarn al pa v hoferju.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 21:32:11
|
|
|
|
Pupica
|
Poskusite nutello in vse te čokoladne stvari kupiti v mullerju, baje je velika razlika, jaz sem se navadila, da aptamil po 1 letu, plenice,.. kupujem v mullerju. No pri nutelli je pa moj možek tolk zakompliciral da kok je drgač pa oh in sploh(jest tega ne jem spljoh)no nakar probam, in RES je razlika! Že prej smo pa v Muller morali hodit po plenice za Tio, k je imela mal bolj občutljivo rito, pa še k je kakala je šlo oh in sploh povsod ven. Zdej pa samo še prašek in mehčalec kupujemo v mullerju, pa nutello a ne? Plenice pa kjer kol, kakršne kol, ker Gal je povsod drugje tolk občutljiv sam pri riti ne Glede tega, da hrano za znamko LUMPI proizvajajo drugače, na drug postopek, v nesterilnem okolju se pa ne strinjam. Proizvodna linija je enaka, ker ponavadi so stroji ki vse avtomatsko naredijo. Edina razlika je potem embalaža. Oz.na žalost bistvena, vsaj v kolikor embalaža ne zadošča varovanju živil. Z cenejšo embalažo, pa s tem, da zagotovijo izdelek v celi SLO po Mečkatoriju(kok je to en fajn vzdevk )pa znižajo ceno izdelku. seveda je vprašljivo na kakšen časovni rok se jim to izplača če s tem izgubljajo stranke???
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 21:44:34
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupika Groza no, kaj vse prodajajo pri nas. Moram vam pa povedat, da pri nas v merkatorju, šparu,... prodajajo samo svinjarijo. Če npr. pogledate kdo proizvaja nutello, je v teh trgovinah proizvajalec poljska. Poskusite nutello in vse te čokoladne stvari kupiti v mullerju, baje je velika razlika, jaz sem se navadila, da aptamil po 1 letu, plenice,.. kupujem v mullerju. Je tudi velika razlika v plenicah npr. pamperske v mullerju so čisto drugačne kot tiste ki jih prodajajo merkator,... Jogurti so pa zelo dobri od mullerja, te pa prodajajo v leclercu, merkator, zate jogurte sem prepričana da bom dobila res kakovesten jogurt za našega malčka. čista resnica nutela je čist druga za nemce- mi slovenci smo pa tak drek
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 9.11.2007 21:45:56
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: faca pupika , jaz mam žal do prvega muellerja 50 km . diskriminacija . prava diskrimnicija
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 13.11.2007 18:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: *punka* alternativa tem skutkam je Fruchtzwerge (najbrz napacno napisano )... No, ta fruchtzwerge je pa še večje sranje - ko so našega testirali za alergije, so prav izrecno poudarili in nam prepovedali te skutice (zarad Ejev), prav tako pa svakinji, ko je bla s tamalo na testih. Jst drugače kupujem od LJ mlekarn al pa v hoferju. a dej ga srt...E-jev pa res ni nobenih...vsaj napisanih ne...kar se pravi, da jih tud ne bi smelo bit notri... sestavine: skuta, glukoza, fruktoza, jagode (oz.banane oz.marelice), kalc.citrat, vitamin D. zato pa Lumpijevih izdelkov ne kupujem...tam pa so sami Eji...pa recimo jabolcni krhlji...notr majo konzervans...jih logicno da ne kupim...dam raje 2x vec kesa, pa kupim bio, brez konz.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 13.11.2007 19:13:59
|
|
|
|
Barbs
|
Jaz bom pa jutri kopipejstala slikce od Lare in poslala pritožbo. Bomo vidli, kaj dobim.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 13.11.2007 19:29:11
|
|
|
|
Dashenka
|
Točno tako. Drugače pa je dobro znano, da so izdelki trgovskih znamk slabše kvalitete. Kdo že proizvaja ta izdelek? Če se ne motim so to Pomurske mlekarne, kar za moje pojme meče tudi slabo luč na vse njihove izdelke. To namreč pomeni, da imajo resne težave s kakovostjo proizvodnje. Glede E-jev pa jih fruhtcvergi ne vsebujejo - za razlike od vse ostalih skut slovenske proizvodnje, ki jih vsebujejo in to ne prav malo. Še pasirana skuta LJ mlekarn jih je polna in to od emulgatorjev dalje.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 15.11.2007 17:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Točno tako. Drugače pa je dobro znano, da so izdelki trgovskih znamk slabše kvalitete. Kdo že proizvaja ta izdelek? Če se ne motim so to Pomurske mlekarne, kar za moje pojme meče tudi slabo luč na vse njihove izdelke. To namreč pomeni, da imajo resne težave s kakovostjo proizvodnje. Glede E-jev pa jih fruhtcvergi ne vsebujejo - za razlike od vse ostalih skut slovenske proizvodnje, ki jih vsebujejo in to ne prav malo. Še pasirana skuta LJ mlekarn jih je polna in to od emulgatorjev dalje. ja, imas prav... sem pa kot alterntivo Tamar namazu in namazu Rama creme bon jour, odkrila od Krafta Philadelphijo...brez konzervansov, emulgatorjev...skrata brez Ejev...pa se nas tamaucek jo obozuje...najraje pomaka notri grisinke :)
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 15.11.2007 17:59:59
|
|
|
|
lokvanj20
|
Take izdelke je najbolje v trgovino nest in da dobis povrnjen denar. Jst delam v trgovini mercator in te skutke so bile ze nekajkrat plesnive, v trgovino dobimo dopis da mormo odmaknit od prodaje taksne izdelke- na zalost prepozno tko da jih ze nekaj prodamo.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 18.11.2007 18:08:42
|
|
|
|
frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: lokvanj20 Take izdelke je najbolje v trgovino nest in da dobis povrnjen denar. Jst delam v trgovini mercator in te skutke so bile ze nekajkrat plesnive, v trgovino dobimo dopis da mormo odmaknit od prodaje taksne izdelke- na zalost prepozno tko da jih ze nekaj prodamo. sem si spakirala v vrečko... pa se mi potem ni dalo. ponavadi v Sparu nabavljam in se v Mercatorju bolj poredko ustavim. za razliko od vaših preipovedi, pa sem js našla plesen v marelici in banani, jagoda je bila pa ok. a je nisem dala tamaumu - preventivno. in js osel sem šla 2x na led - še naslednjič kupila isto Lumpijeve skutke, rok uporabe 24.11. in je bilo isto sranje. torej ni le serija 17.11. okužena, tudi 24.11. je. fotografiat sem pa pozabila... samo v koš sem jih ruknila
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?