Dretje - vpliv na otroka? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Dretje - vpliv na otroka? (4.11.2007 18:56:01)

Sem drugič noseča.Imam že sina starega 7 let in pol.Je otrok,ki potrebuje precej pozornosti.Pridejo dnevi,ko me popolnoma nič ne uboga.Jaz se potem nekontrolirano derem,zato me je strah,da s tem negativno vplivam na malo pikico v trebuščku.Je še katera v taki situaciji?

Gina -> RE: ZAKAJ (4.11.2007 18:59:26)

Potem moraš ugotoviti, kako, kaj storiti te bo ubogal, da se posledično ne boš razburjala.

babylove -> RE: Dretje - vpliv na otroka? (4.11.2007 20:36:42)

Jaz se potem nekontrolirano derem,zato me je strah,da s tem negativno vplivam na malo pikico v trebuščku.

Ja saj če se nekontrolirano dereš, potem na večjega tudi nimaš ravno pozitivnega vpliva, kajne?

Anonimen -> RE: Dretje - vpliv na otroka? (4.11.2007 21:14:46)

Ne vem, ampak me tudi zanima, ker včasih tudi jaz brezveze vpijem na starejšega otroka.

Ilije -> RE: Dretje - vpliv na otroka? (4.11.2007 21:23:35)

Ne vem, kje točno sem prebrala, a nekje je bilo zapisano, da takšno vpitje proti koncu nosečnosti lahko privede, da se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] od strahu pokaka, kar ima za posledico onesnaženje plodovnice.

lukec -> RE: Dretje - vpliv na otroka? (4.11.2007 21:53:20)

Po mojem to ni nič dobrega niti za malega niti za velikega. Res pa, da v nosečnosti počnemo marsikaj, kar sicer ne bi, hormoni pač. Za dobro obeh se poskušaj obvladati.

Stran: [1]