|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: clear blue
6.11.2007 10:18:21   
kodrana
jaz sme imela izcedek-malo rjavkast. par dni preden naj bi M prišla in tudi šraufalo me je precej, tako da si res nisem mislila, da sem nosečka. pa sem (bila).
pravijo, da baby check polkaže prej, že kaka dan pred M lahko, medtem ko cb šele od prvega dneva izostanka.
naredi še enkrat test in bo vse jasno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.11.2007 10:48:04   
šemalo
joj, Leonida....naredi že test!!! Razgnalo me bo od radovednosti....user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.11.2007 11:03:15   
leonida
šemalo:-)

Mene tudi...........Ampak je še prehitro za testek.....Zamuja mi 3 dni....počakala bom....par dni....

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.11.2007 13:26:02   
Marjana84
Živjo.
Pri meni tudi še ni nodenega duha ne sluha o user posted image . Če je danes ne bom bom jutri zjutraj delala test.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.11.2007 14:32:30   
sun71
Leonida in Marjana84- navijam za vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo! Jst taaaakkkkooooooo komaj čakam da naredita test!!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.11.2007 14:57:29   
Nastya
Tudi mene to zanima. Jaz sem včeraj tudi kupila test, a ga nisem še naredila, ker ne vem ali je prekmalu ali ni, čeprav mi je v lekarni rekla, da ga naj kar naredima, a naj z jutranjo vodo.

Zadnjo user posted image  sem imela 05.10.07, sedaj pa je še nimam, ponavadi pa jo imam na 24-26 dni. Občutki so boleča prsa, veliko hodim na vodo, slabo mi še ni, razen danes zjutraj sem imela en takšen čuden občutek kot da mi hoče bit slabo in ne, majčkeno se mi je hotelo vrteti, tako da bi rekla da imam kakšne specifične znake da bi vedela da sem user posted image  še ne. Mogoče pa je vse to v moji glavi in da morda psihično zaviram da se mi ne odpre. Jaz bi bila zelo vesela če je nebi dobila in da bi zagledala tisti magični user posted image .

No, pa čakajmo še naprej.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.11.2007 9:59:05   
leonida
ojojoj danes je že 5 dan ko je niuser posted image .:-) Danes sem opazila da ne morem ležati na trbuhu,zaradi joškevuser posted image . Imam napete in malce boleče,pa mam občutek kod da me po joškah nekaj trga.user posted image .Test naredim jutri.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.11.2007 10:22:39   
kodrana
leonida dobro, da zdržiš. jaz biže davno anredila test. no, srečno jutri. pa hitro anm sporoči. jaz sem že tako nestrpna zate..

Nastya tudi azet stiskamo pesti. naredi test.

Marjana84 pri teb že kaj novega?

sumim na tri nove srečke nosečke. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.11.2007 10:58:27   
sun71
Nastya- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo to tvoja zlata ribica, ki uresniči tvoje želje in seveda pikapoka za srečo.

Leonida-pri tebi bo pa user posted image . Sigurno si user posted image user posted image user posted image , sodeč po tem kako te bolijo prsi. Mene so tako, da tudi nisem mogla ležati na trebuhu, ko pa sem bila brez modrca, sem imela občutek, da ena vaga tono. Kaj če bi ti že kar dones naredila test in na seznamu naredila otvoritev za roza. Res je hudo, ko gledam samo modro barvo.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.11.2007 17:36:01   
Marjana84
Ojla.
Jaz sem zjutraj delala test pa je pokazal -, sam o user posted image pa še nobenih znakov. Mogoče sem test delala prekmalu. Bom še kakšen dan počakala potem pa ponovila, če ne bo še nič.

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.11.2007 9:10:15   
leonida
ja tudi jaz sem delala test in se je pokazal močan -.Ponoči je pa še prišla tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tak,da sem čisto razočarana.Gremo v nove boje naprej.

(odgovor članu Marjana84)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.11.2007 9:22:17   
Inigo
user posted image user posted image user posted image jokam s tabo user posted image user posted image user posted image vem kako ti je hudo... tako je bilo tudi meni. do izpred dobrih 2 tednov ko sm zagledala simpatični user posted image .

ne skrbi, saj si močna, prava RRjevka. vzami to kot preizkušnjo in izziv. boš videla, da bo drugi mesec eden tvojih najlepših. držim pesti zate in ti pošiljam user posted image za srečo in pogum!

zdaj pa še moja zgodbica okoli testov:
z dragim sva rekla, da bova kupila tiste najbolj poceni, in ko tit kaj pokaže, kupiva CB da se prepričava. CB naj bi veljal za najbolj sigurnega.
in kupila sva First sign, v katerem sta dva testeka.
in se zjutraj jst odločim, da enega naredim. se pololam nanj in počakam 5 minut. in rezultat je bil brez črtice. ga vržem v koš in se lotim dela za faks. popoldan sem se lotila pospravljanja in sm še šla smeti spraznit, in (ne vem zakaj) pobrskam po smeteh in poiščem testek, da ga še enkrat pogledam. gledam, gledam, gledam... pa to je črtica!!! kako?! pa saj to ne velja več... nardim še enega. pa se je že pri mokrem testu pokazala tako rahla črtica, da nisem vedela ali si domišljam ali dejansko je. sem ga dala na radiator, da se je dokonca posušil... in isto. črtica je bila vidna.
povem dragemu, ni mogel verjeti! sva šla po CB in tam je bil plusek tako dobro viden... user posted image potem sva zjutraj naredila še drugi CB in pravtako je bil plusek.
skratka, moje mnenje o testih, ki so v papirček verziji, so zame zelo nezanesljivi. zato ga sama nikoli več ne bom kupila. defenitivno samo CB.

pa lep dan vsem!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.11.2007 10:13:37   
maja24
POŠILJAM TIuser posted image user posted image .Pa nč se sekirat bomo že odgnali tegauser posted image .pa da bo čimprejuser posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.11.2007 22:59:50   
lindy
oO Jest nisem mogla zdržat več in sem danes nardila cb kjer se mi je pokazal kar razločen plus, vendar m. naj bi dobila okrog 13.11, a mislite da je to to?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.11.2007 7:53:17   
mala zirafa
Čestitke lindy.Meni je CB v preteklosti pokazal 1.dan zamude user posted image .

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?