dober kiropraktik -mb (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> dober kiropraktik -mb (15.12.2004 17:05:56)

pozna katera kakšnega. Sem že čisto puklasta(na vratu imam prav ven kot neko bulo) in to samo od tega ker se že celo življenje držim puklasto. Vsi me ves čas opozarjajo, ampak ne gre. Sem mislila da je tako normalno, da je na vrstu pri vretencu malo ven, pa mi je dal mož za probat njegov vrat od zadaj pa ima lepo ravno. Sedaj sem se komaj zgrozila. Na zdravnike ne računam, ker ima moja mama par kosti uničenih-zdelanih pa nič ne naredijo, tako da bom morala nekaj druga poiskat. Čisto sem še v šoku (sem pa stara 25 let).
Ali bi mi morda lahko pomagal kdo drug razen teh v bolnici. A funkcionirajo ti kiropraktiki?

LP, MOJCA

:sloncek::sloncek::sloncek:

Vidov ati -> dober kiropraktik -mb (15.12.2004 22:03:02)

Ni v MB, je pa v LJ- Carka d.o.o. pri Tacnu. Osebno preizkusil trikrat, vedno sem bil ful zadovoljen. Naštimal mi je hrbet, vendar bi moral še redno hodit tja, kar pa nisem, da bi bilo ćisto OK. Cena masaže je bila 3.400 sit.

Lenny -> dober kiropraktik -mb (16.12.2004 7:46:17)

Za Mb ti ne znam svetovati, za Rogaško Slatino pa takoj. Je dr. Rugole mojemu očetu tako porihtal križ, da sploh ne ve več, da ga je kdaj bolel, pa ima deformacijo križnih vretenc. Res se je bilo treba tja voziti, ampak se je splačalo. Če želiš več informacij, piši na privat.
Lp

sonja-10 -> dober kiropraktik -mb (16.12.2004 9:57:12)

Kaj če bi raje razmislila o dobrem maserju. V Mb jih sicer ne poznam, ampak če vprašaš kakšnega ortopeda ali nevrologa, ti bodo znali svetovat. V Lj. je zakon ga. Davidova (Murgle center)

Stran: [1]