Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 19:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj ti jst vem Vem sam da ma fejst polne hlače Ja kak ne veš?? Ima tisti seksipil odznotraj al ga nima, ma stila dedc al ne? Polne hlače? Spredaj al zadaj?
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:00:02
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Marogica haklc? Hm...ja pač ni hodil ven, na žurke in podobno. Je tak bolj intelektualc. Pa kot sm že napisala, ful ne prenese alkohola in čikov. Pa neumnih žensk. Ta tvoj bratec bo pa imel še problem...je res težko ja....po forumu sodeč... V glavnem, karin24, verjemi, da bo tvoj bratec ćez kakšnih 5 let dobil the best pi**, prav izbiral bo lahko. Zapomni si to.To mislim resno. p.s. Samo sexa pa naj kljub temu do takrat(tako je vsaj moj delal)
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Vem sam da ma fejst polne hlače Ja valda, če pa je brez punce. Ne jajca
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:01:40
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz mam enga samskega brata (35) Zna kuhat, pospravlja zmeri sam, likat zna, pameten je, zelo pazi na higieno, prijazen ful-še preveč včasih, tak kavalirski ful....pa še avdija ma Aja pa še kul sestro ma Kupiš? Zakaj pa je potem samski? --------------------------------- To mene tudi zanima ...
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:02:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ja kaj ti jst vem Vem sam da ma fejst polne hlače Ja kak ne veš?? Ima tisti seksipil odznotraj al ga nima, ma stila dedc al ne? Polne hlače? Spredaj al zadaj? Spredej Ej veš da pa ne vem. Najbulš da prideš probat . K ne morem na tak način o njemu premišljat.
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
p.s. Samo sexa pa naj kljub temu do takrat( Vidiš karin, to bi bla moja sledeča želja..po tistem-naj se špara za mene Se lahko komot zgodi da ga čez čas poiščem in pač reči mu, naj seksa dosti, da se pripravi za mene, ker ne maram devat inštrukcij in napotkov.
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit .
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:05:49
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Aja pa kavo more rada z mano pit . To bi tudi brez tvojega brata...
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:06:42
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Meni je do 30 manjkalo tri mesece, torej je on mel takrat 26,5 Pa je malega takoj sprejel in pravljica traja še danes. Ti ga pa nočeš vžent. Ja kaj pa poskusna doba? Saj zdaj jo je že menda prestal.
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Aja pa kavo more rada z mano pit . To bi tudi brez tvojega brata... Ja to itak brez njega, k pol mori da smrdi k jst kadim .
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:06:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . Pr nas bi pa radi eno ki rada u kino hodi. Aja, pa u McDonalds
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:07:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . A pol jaz odpadem
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . Pr nas bi pa radi eno ki rada u kino hodi. Aja, pa u McDonalds Se jst javim , sam če lhku še svojga s sabo prvlečem.Mislš da bi opazu?
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . A pol jaz odpadem Ja njuška, ..... Drgač se pa lahko tud sam dela da rada kafe pije z mano, glavnu da mam na družinskih proslavah enga da zginem od tam na kafe
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:09:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . A pol jaz odpadem Sej tle maš izbiro- Kava s Karin24 al pa McDonalc z mano
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:10:35
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja to itak brez njega, k pol mori da smrdi k jst kadim . Potemtakem, pa me očitno bolj k tebi vleče....da nisem kje lezba
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:10:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . A pol jaz odpadem Sej tle maš izbiro- Kava s Karin24 al pa McDonalc z mano Mam kavo rajš pol..jaz sem vegi No, prav..se bom delala, da mi je všeč pitje kave...samo poročena sem..a bo to ovira?
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej tle maš izbiro- Kava s Karin24 al pa McDonalc z mano Kaj pa če izberem obe??? Ker z dvema naenkrat nisem ..še..
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:11:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: nikical Karin, ti ga pa tko ponujaš- a je skos pr teb pa bi se ga rada mal znebila Ne ne živimo skupej Pride na kavo itak, znebit se ga pa nočem, k je super brat. Pa kkšno bebasto bejbo tud nočem zanj. More bit normalno možgansko razvita, ne sme smrdet, pa ne sme imet cvileč glas. Aja pa kavo more rada z mano pit . Pr nas bi pa radi eno ki rada u kino hodi. Aja, pa u McDonalds Se jst javim , sam če lhku še svojga s sabo prvlečem.Mislš da bi opazu? Hm, res nima take dioptrije, da bi ga spregledu
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
samo poročena sem..a bo to ovira? Mu ne bovi povedale
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:14:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 samo poročena sem..a bo to ovira? Mu ne bovi povedale Zmenjen...da ne bo Tanikaa bluzila, da imam sindrom NPB
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšn pa je ta sindrom
|
|
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:20:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kva se zdej vse javljate na oglase- midve s Karin rihtava anonimni ane Karin
|
|
RE: samski moški nad 30? 4.11.2007 20:22:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
Al pa- anonimna, ti se kr meni javi, Karin bo svojga kandidata očitno že danes oddala
|
Kje živite?sashyv stanovanju (
26%)
v hiši (
43%)
v najemu v stanovanju (
9%)
v najemu v hiši (
1%)
Pri njegovih/svojih straših (
20%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!