Staro zlato (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ona -> Staro zlato (4.11.2007 10:34:45)

Doma imam kar nekaj starega zlata,ki je vse polomljeno in že staro.rada bi vse to nesla nekam in kaj drugega vzela ven,pa me zanima  kje to zlato najbolj ugodno zamenjajo oz. kje bi največ dobila za to.
Sem že gledala na naših koncih a so mi za en lep kupček,ki je dost vreden ponudili 10€,kar ni nič.
A je kje kakšna zlatarna,ki to vzame noter in dobro obračuna?Mogoče kje v Italiji?
Hvala za info!

Anonimen -> RE: Staro zlato (4.11.2007 11:04:00)

Staro zlato res ni nič vredno. Vsakič manj. Men so tud ponujali okol 15 € , pa sem nesla kar nekaj tega. Prstan, verižico, zapestnico (vse je bilo poškodovano). Najbolje je pretopit v kakšen prstan, pa še nekaj dodaš.

Moyca_ -> RE: Staro zlato (4.11.2007 14:48:21)

najboljše je če neseš kakšnim ne vem kako se naj izrazim. Polno zlatarn imajo vsaj v Mb- oni ti bodo menjali za kaj novega pa nekaj doplačaš.

Moyca_ -> RE: Staro zlato (4.11.2007 14:48:39)

Albancem

anajmad -> RE: Staro zlato (4.11.2007 16:43:23)

Moj mož je zlatar (in na žalost ni Albanec,ampak  Slovenec). On vzame zlato notri,oz. za v predelavo. Za več inf. ga boš morala sama kontaktirati. V glavnem s predelavo dobiš za zlato več,kot bi ga prodajala. To pomeni,da daš zlato notri in vzameš drug izdelek ven ,seveda s doplačilom.

Spark -> RE: Staro zlato (4.11.2007 16:43:39)

Jaz sem nesla v Močnika v LJ, in so mi rekli, da dajo 8€ za g če vzamem kaj drugega, oz. 6€ če prodam. Cena je slaba samo nimaš kaj. Samo jaz sem odnesla ene 4 prstane in eno tanko zapestnico pa so mi naračunali ~70€. 

Moyca_ -> RE: Staro zlato (4.11.2007 18:24:49)

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Moj mož je zlatar (in na žalost ni Albanec,ampak  Slovenec). On vzame zlato notri,oz. za v predelavo. Za več inf. ga boš morala sama kontaktirati. V glavnem s predelavo dobiš za zlato več,kot bi ga prodajala. To pomeni,da daš zlato notri in vzameš drug izdelek ven ,seveda s doplačilom.

nič slabega nisem mislila s tem, le to sem hotela rečti da se da z njimi bolj zmenit

Stran: [1]