Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja, resno mislim. Samo jaz imam tri otroke, ker sem tako hotela in povem ti, da čisto resno mislim, pa da končno, končno, po letih takih obsojanj, kot jih ti pišeš, zastopim tudi tiste, ki pišejo kaj takega (razmišljanja o splavu) tudi pri prvem, drugem ali tretjem otroku. Če bi bila pa sama četrtič (kljub zaščiti, saj veste, tudi tako se lahko zanosi) noseča, bi šla pa splav delat, čisto zavestno, ker nisem sposobna niti finančno (ne moreš verjet, da kdo ni sposoben finančno skrbet za toliko ljudi?) niti fizično (a to je tudi težko verjet, da kdo ne bi mogel?) še enega imet. Tako da....ko boš v koži koga drugega, potem pa flancaj fožice. Aja, samo toliko v vednost, sama obožujem otroke od nekdaj, sem tolk vesela, ko katera pove, da je noseča, da mi solze pridejo v oči od ganjenosti, vendar se mi zdi, da moramo vsakemu pustiti njegovo svobodo pri izbiri, pa zaradi česarkoli že se tako odloči, kot se. In ja, še vedno mislim, da moramo biti ego. Gina, kaj misliš, da si edina s tremi otroki? Mnogo jih ima še več, tudi jaz bom kmalu imela 3 . In če bo tako naneslo, še kakšnega. Pa nimava nobenih bajnih plač in zapufana sva do konca. Pač spoštujem življenje bolj kot katerokoli materialno dobrino. In to, kar sem napisala, ni obsojanje, ampak moje mnenje. In do tega imam vso pravico. Se mi zdi, da te moti to, da ne ploskam tvojemu postu.
|