|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nevem kako naprej
5.11.2007 15:11:00   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Vsi, ki dajete na eno stran otroka, na drugo pa stroške, povezane  z njim, a resno mislite?
Pa kaj je slabši avto ali krajše počitnice v primerjavi z življenjem? To je tako, kot bi šla  naredit samomor, ker si pač ne morem privoščiti potovanja okrog sveta ali pa ful dragih cot in 100 parov čevljev.  

Ja, resno mislim. Samo jaz imam tri otroke, ker sem tako hotela in povem ti, da čisto resno mislim, pa da končno, končno, po letih takih obsojanj, kot jih ti pišeš, zastopim tudi tiste, ki pišejo kaj takega (razmišljanja o splavu) tudi pri prvem, drugem ali tretjem otroku. Če bi bila pa sama četrtič (kljub zaščiti, saj veste, tudi tako se lahko zanosi) noseča, bi šla pa splav delat, čisto zavestno, ker nisem sposobna niti finančno (ne moreš verjet, da kdo ni sposoben finančno skrbet za toliko ljudi?) niti fizično (a to je tudi težko verjet, da kdo ne bi mogel?) še enega imet. Tako da....ko boš v koži koga drugega, potem pa flancaj fožice.  Aja, samo toliko v vednost, sama obožujem otroke od nekdaj, sem tolk vesela, ko katera pove, da je noseča, da mi solze pridejo v oči od ganjenosti, vendar se mi zdi, da moramo vsakemu pustiti njegovo svobodo pri izbiri, pa zaradi česarkoli že se tako odloči, kot se. In ja, še vedno mislim, da moramo biti ego.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 76
5.11.2007 17:49:28   
mami_miki
anonimna....ql...

saj to ni edini primer...kolikokrat zberemo raje smrt...kot življenje...vsakič, ko začutite jezo, ćalost, sovraštvo-smrt....namesto da bi življenje-radost, ljubezen...user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 77
5.11.2007 21:16:36   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, resno mislim. Samo jaz imam tri otroke, ker sem tako hotela in povem ti, da čisto resno mislim, pa da končno, končno, po letih takih obsojanj, kot jih ti pišeš, zastopim tudi tiste, ki pišejo kaj takega (razmišljanja o splavu) tudi pri prvem, drugem ali tretjem otroku. Če bi bila pa sama četrtič (kljub zaščiti, saj veste, tudi tako se lahko zanosi) noseča, bi šla pa splav delat, čisto zavestno, ker nisem sposobna niti finančno (ne moreš verjet, da kdo ni sposoben finančno skrbet za toliko ljudi?) niti fizično (a to je tudi težko verjet, da kdo ne bi mogel?) še enega imet. Tako da....ko boš v koži koga drugega, potem pa flancaj fožice.  Aja, samo toliko v vednost, sama obožujem otroke od nekdaj, sem tolk vesela, ko katera pove, da je noseča, da mi solze pridejo v oči od ganjenosti, vendar se mi zdi, da moramo vsakemu pustiti njegovo svobodo pri izbiri, pa zaradi česarkoli že se tako odloči, kot se. In ja, še vedno mislim, da moramo biti ego.

Gina, kaj misliš, da si edina s tremi otroki? Mnogo jih ima še več, tudi jaz bom kmalu imela 3 . In če bo tako naneslo, še kakšnega. Pa nimava nobenih bajnih plač in zapufana sva do konca. Pač spoštujem življenje bolj kot katerokoli materialno dobrino.
In to, kar sem napisala, ni obsojanje, ampak moje mnenje. In do tega imam vso pravico.

Se mi zdi, da te moti to, da ne ploskam tvojemu postu.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 78
5.11.2007 21:45:11   
arobic3
ALO PUPE. a niste vidle, Anonimna se je odločla za življenje...obdržala bo..JUPIIIIIII!
Vse čestitke, res, moj brat ima tudi tri, druga in tretji sta narazen deset dni manj kot leto dni, pa jim gre, super so, verjamem , da boste tudi vi!
Vse ostale pa se nehajte prepirat, kaj je bolje, pa ji raje čestitajte.
user posted image user posted image user posted image

DREJČI

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
5.11.2007 21:46:46   
Skabi
No, to je pa lepo. Anonimna čestitam, ne bo ti žal, boš videla.user posted image

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 80
5.11.2007 21:48:16   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Gina, kaj misliš, da si edina s tremi otroki? Mnogo jih ima še več, tudi jaz bom kmalu imela 3 . In če bo tako naneslo, še kakšnega. Pa nimava nobenih bajnih plač in zapufana sva do konca. Pač spoštujem življenje bolj kot katerokoli materialno dobrino.
In to, kar sem napisala, ni obsojanje, ampak moje mnenje. In do tega imam vso pravico.

Se mi zdi, da te moti to, da ne ploskam tvojemu postu.

Ja, seveda, jaz sem edinauser posted image user posted image user posted image , samo to sem hotela povedat, pa ploskat siuser posted image user posted image , da ne bom pozabila. Saj veš, kaj pravim, potem pa trpi, pa bodi zapufana do konca, če ti tako paše. Jaz ne bom, meni je fajn.  Evo, da te objamem, da se nouš preveč razburjalauser posted image  user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 81
5.11.2007 22:04:53   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, resno mislim. Samo jaz imam tri otroke, ker sem tako hotela...

Evo, Gina, to si napisala. Da ne bo zamere, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.11.2007 22:46:32   
Gina
Samo = ampakuser posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 83
6.11.2007 11:48:09   
Skabi
user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 84
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!