Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogrešam trebušček!! 6.11.2007 16:59:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi pogrešam ta bušček, brcanje otročka v bušiju.. Tudi jaz sem ponosno kazala svoj trebuh, ki se iz dneva v dan večal..
|
|
|
|
RE: Pogrešam trebušček!! 7.11.2007 15:40:36
|
|
|
|
prolet
|
jst pa pogrešam to kako so vse majčke hudo izgledale čez trebušček, zdej pa kr neki visi, bljek in pa seveda brcanje, božanje, pogovarjanje s trebuščkom... no ja dej pač to počnem z Lano, pa brca me tud tako kot prej
|
|
|
|
RE: Pogrešam trebušček!! 7.11.2007 15:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa se malo poredite, pa bo.
|
|
|
|
RE: Pogrešam trebušček!! 7.11.2007 20:08:05
|
|
|
|
viv_
|
Jaz ga tudi pogrešam... Kadar sta tamalidve sitni in tečnarita (vsaka posebi ali pa obe skupi) si mislim, kolk je bilo luštno, k sta bili zapakirani v trebuhu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Navezanost otroka na mamoPrimarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Zadnje s foruma
dobri možjeLelly28 RRKdo pri vas doma nosi darila v decembru?miklavž (
19%)

božiček (
34%)

dedek mraz (
0%)

vsi 3je (
16%)

2 dobra moža (
31%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!