Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:47:01
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Alo, smetita temo Tanikaa in Mojca RR. kdo
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 22:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če ti tako čutiš, da je tvoj otrok MLADIČ in tvoj mož KAMIKAZA, potem me sploh ne moti, najbrolj mi gre na živce izstopanje...ampak takšno prav tagrdo. Kako pa tebe kličejo? Brkata tastara al kaj? Vsaka družina ima pač svoj besednjak. Ljudje nismo popolnoma nič drugega kakor nekoliko bolj razviti sesalci (saj ne potrebuješ definicije, kdo so sesalci, kajne? - Bosch, Siemens itd.), torej niso naši otroci čisto nič drugega kakor človeški mladiči, če gledamo strogo biološko. Če pa spada beseda "mladič" pod žaljivko za človeški naraščaj, potem se pa "še globlje" opravičujem kakor prej. Kamikaza pa ni mišljeno kakor samomorilec (čeprav moj Kamikaza to vseeno je, ker je z mano), ampak je to vzdevek, ki ga je dobil pred 15-imi leti v neki računalniški igrici in se ga to pač drži že ves ta čas. In se ga verjetno tudi bo, dokler se ne stegne. Ops, se opravičujem - dokler ne bo pokojni. Ja, vsaka družina ima svoj besednjak. Bolje, da ostalega ne veš, ker bi te "prizadelo".
|
|
|
Datum porodaendrinaKako je prišlo do datuma poroda?počakala sem na popadke (
70%)
sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (
20%)
spro (
10%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!