Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 5.11.2007 23:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim. ah, no comment na tak besednjak. Se "iskreno" opravičujem... naslednjič bom uporabila izraz sonček, cukrček, pikec ali podobno.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 9:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Kamikaza pride domov (iz službe) med 20. in 21. uro. Ob 21-ih odnese mladiča spat in zaspi z njim. ah, no comment na tak besednjak. Se "iskreno" opravičujem... naslednjič bom uporabila izraz sonček, cukrček, pikec ali podobno. Če ti tako čutiš, da je tvoj otrok MLADIČ in tvoj mož KAMIKAZA, potem me sploh ne moti, najbrolj mi gre na živce izstopanje...ampak takšno prav tagrdo. Kako pa tebe kličejo? Brkata tastara al kaj? Vsaka družina ima pač svoj besednjak.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 9:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Brkata tastara al kaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 9:19:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 9:24:07
|
|
|
|
Naja31
|
Moj ima 1x na teden zvečer košarko, vsaj 4x na teden zvečer dela, pride okrog 23h, ko sem jaz ponavadi že koma na kavču, on potem gleda TV, še kaj dela na računalniku, in gre spat ob 2h. Če je kaj, potem obvezno lika. Tisto 2x na teden ko je zvečer doma, pa tudi ne vem kaj počne, ker jaz že s sinom zaspim ob 20h in potem se ob 22h komaj spravim še pod tuš. Ven hodiva posebej, tistih nekajkrat na leto. On z njegovimi prijatelji, jaz z mojim in prijateljicami. In smo vsi srečni in zadovoljni
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 12:17:17
|
|
|
|
kalbo
|
Jest ponavad skupaj z ženo zaspim pred TVjem v dnevni sobi, pol naju pa stera spat tist, k se prvi polomljen zbudi
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 15:17:30
|
|
|
|
mojamura
|
moj je na kompu igra fifo(nogomet)....jaz se pa cartam z otroci pred TV-jem
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 19:21:16
|
|
|
|
Moyca_
|
bere kakšno literaturo dela za službo na računalniku gleda z mano serije zaspi pred TV-jem včasih celo sexa
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:12:01
|
|
|
|
sončnica24
|
Tisti teden ko dela popoldne pride domov ok. 22.30, takrat se stušira, naje in gleda tv tam nekje do 2. Ko pa dela zjutraj pa je zvečer aktualen računalnik in tv. Pa na mene tudi ne pozabi, če pa že potem pa ga jaz spomnim, da sem tudi tam nekje
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:13:11
|
|
|
|
tanikaa
|
Da prat cunje, posesa stanovaje, spegla, skuha kosilo za naslednji dan...in potem se zbudim.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:17:41
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Da prat cunje, posesa stanovaje, spegla, skuha kosilo za naslednji dan...in potem se zbudim. tvoj je skor tok priden ko moj..moj še cunje obesi in me pride vprašat v dnevno,če kej rabim za pit al pa grickat..
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:18:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Da prat cunje, posesa stanovaje, spegla, skuha kosilo za naslednji dan...in potem se zbudim. tvoj je skor tok priden ko moj..moj še cunje obesi in me pride vprašat v dnevno,če kej rabim za pit al pa grickat.. Ojej. Tvoj je boljši.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:20:29
|
|
|
|
natasaom
|
pa noge mi tud zmasira,če sem slučajn zmatrana od nedela
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:22:07
|
|
|
|
tanikaa
|
Moj je zanič.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:31:52
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Moj je zanič. Tvoj uresničuje sebe
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:32:48
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Moj je zanič. Tvoj uresničuje sebe Ga uresničim ja. S kolom po glavi.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:33:25
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Moj je zanič. Tvoj uresničuje sebe Ga uresničim ja. S kolom po glavi.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:33:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Pa ti mene res zasleduješ
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:34:36
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa ti mene res zasleduješ valda
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:36:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Šic, šiiiiicccc, bejž vstran.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:37:49
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Šic, šiiiiicccc, bejž vstran. danes te bom cel večer zasledovala
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:39:58
|
|
|
|
tanikaa
|
Štala. Štala. Zopet bove kregani, da smetive temo, pravzaprav teme.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:40:35
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Štala. Štala. Zopet bove kregani, da smetive temo, pravzaprav teme. ups
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:44:13
|
|
|
|
Raho
|
Alo, smetita temo Tanikaa in Mojca RR.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 6.11.2007 20:44:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Baciluš, tihoooo.
|
Ime za fantkaslovenkaKatero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?Vid (
27%)
Oskar (
11%)
Rok (
29%)
Lovro (
20%)
Izak (
10%)
Izidor (
4%)
Število vseh glasov: 331Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!