Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 9:18:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi So morda vaši moški bolj ustvarjalni, inovativni,.... ? Ne me spravljat v smeh že zjutraj natešče.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 9:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi So morda vaši moški bolj ustvarjalni, inovativni,.... ? Ja, zvečer ponavadi štrika in dela gobeline.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 9:29:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Meggi So morda vaši moški bolj ustvarjalni, inovativni,.... ? Ja, zvečer ponavadi štrika in dela gobeline.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 9:49:31
|
|
|
|
flikflak
|
Moj ima 1x na teden trening,ostale večere večinoma sedi za računalnikom in se trenutno ukvarja z nakupom parcele in mislijo na hiško( stem je kar dobro zaposlen in nima časa za neumnosti ),pred tv ga spravim edino,če je kakšen dober dokumentarec zelo redko pogleda film. Večere zunaj trenutno ne preživljava,ker je naša pikica še premajhna za babi in dedi servis.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 9:51:55
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex sedi pred tv, oz. zaspi Enako. Mislim da je malo svetlih izjem. Aja, zdaj ima neko igrico in za računalnikom visi
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 11:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa 6 dni na teden zvečer dela Pek pač, saj sem se že navadila. Doma je v soboto, takrat pa različno... Včasih gleda z mojim očetom nogomet, včasih je za računalnikom(igrice-Fifa pa to, ni šanse da ga zmotim ), včasih skupaj gledava kak film, čisto vsako soboto pa se pred spanjem nekje 20 minut muckama in pogovarjama-to JAZ zahtevam, brez tega ne morem, pa čeprav bi on verjetno včasih raje gledal tv
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 11:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
aja... sem mislila da imam samo jaz tako otročjega deda, ki bi umrl za računalniškimi igricami, pa vidim da ni edini, hvala bogu, se mi je skala odvalila od srca
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 11:55:46
|
|
|
|
*alja*
|
TV, računalnik, trnutno hodi ob petkih na plesne (jas tačas likam), vsak drug dan po deveti uri skupna kopel(včasih tudi vsak dan ), razen ko dela popoldan. Včeraj sva po dolgem času z kolegico in kolegom šla večer na pico.
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 13:20:27
|
|
|
|
Peteršilj
|
pred tv, ko je fuzbal, to je tak vsako večer, jaz pa pred računalnik, moj ga še prižgati ne zna.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 15:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko otrok zaspi, nekaj pojeva, skupaj pospraviva, pogledava kak film, seksava,....
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 16:02:37
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: babylove Moj je z računalnikom poročen in ob večerih živi virtualno . moj tudi...
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 16:03:37
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* aja... sem mislila da imam samo jaz tako otročjega deda, ki bi umrl za računalniškimi igricami, pa vidim da ni edini, hvala bogu, se mi je skala odvalila od srca Eh, več nas je takih :D
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 16:08:07
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Pri nas je različno. Ko imam jaz zvečer odbojko, moj mož zrihta otroka in ga spravi spat. Potem gleda televizijo ali pa kaj dela na računalniku, se ubada s svojimi hobiji, ki jih je res veliko... Včasih tudi pozno pride domov, ker še študira izredno in ima pozno v noč vaje - do 21.15. Takrat je še res samo za v posteljo. Drugače pa ureja podstrešje, klet, izdeluje pohištvo za ta dva prostora, načrtuje... Lahko rečem, da je moj mož kar ustvarjalen Ko sva oba doma, pa sva včasih vsak pred svojim računalnikom ali pred TV, trenutno pa si vsak večer skupaj ogledava eno sinhronizirano risanko. Za danes še ne vem, katera bo na vrsti
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 16:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je doma, spi.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 16:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alja* TV, računalnik, trnutno hodi ob petkih na plesne (jas tačas likam), A tvoj pa kar sam hodi na plesne? Oziroma "sam". Ne, saj tole z narekovaji se hecam, ampak mi je res hecno. A si gledala zadnjič film, ko je Richard Geere sam hodil na plesne?
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 16:21:40
|
|
|
|
Maxica
|
Ali kaj dela na računalniku, ali skupaj gledava tv. Ob petkih zvečer hodi na košarko. To je to.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2007 19:08:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 19:11:07
|
|
|
|
kofetek2010
|
Ponavadi dela kaj za službo na PCju ali gleda TV. Trenutno pa pudinig kuha. Aleluja, kolk je pridn.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 19:22:07
|
|
|
|
kaya2007
|
moj dela do 6h, 7h, potem se ukvarja s tamalo, jo skopa, jo da spat...potem malo gleda tv in da tamali za jest še ob 11h. potem zaspi, včasih že prej. aja, pa ponoči tudi vstane, če se mala joka, tako da ravno ne morem zahtevat da bi bil bolj kreativen zvečer
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 19:47:34
|
|
|
|
altati
|
2-3 x tedensko zvečer dela za službo (kar pomeni sedi za računalnikom), takrat sem jaz na RR, srfam, berem ali gledam TV. ostale večere se: pogovarjava, pogledava kakšen film, se muckava, si narediva skupno pozno večerjo, včasih tudi skupaj srfava in iščeva ideje za stanovanje oz. hišo, se kaj igrava, v glavnem ni nama dolgčas .Ven ob praktično ne hodi oz. zelo redko, jaz grem pa kdaj pa kdaj s prijateljicami. Skupaj greva pa 1-2x mesečno zvečer ven na večerjo ali pijačo.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 19:54:00
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex sedi pred tv, oz. zaspi se strinjam moj se sam uleže in je že v nebesih,no ne vedno oz v kakih drugih
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 21:04:25
|
|
|
|
taja27
|
midva sva si pa porazdelila dneve, dva večera hodim jaz na jogo, dva večera sta njegova (squash, rotary). ampak to je ponavadi po osmi, ko najina japkica že spi in prej še skupi na hitr pospraviva. vikendi (petki, sobote, nedelje) pa sva skupi, kej prebereva, on velikokrat dela za službo, včasih si pogledava kak film. ko sva pa sama (ko ima rugi zanimacije) pa sem jaz večina na spletu, mož pa dela.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 4.11.2007 22:40:30
|
|
|
|
vaney
|
moj tudi spada med računalniške frike. z igricami je sicer nehal, zdaj je že nekaj časa non-stop na nekih forumih za ljubiteljev VW. Ja, obseden je z njimi. Ali pa gre na jago (aja, slovensko lov). Velikokrat pa enostavno skupaj pred tv jeva kokice (jaz itak skoz jem, ker sem ) in debatirava, se crkljava. Ven, odkar pričakujeva ne hodiva, razen na pijačo, v kino, na večerjo). Dostikrat pa se nama pozno v večer zavleče tudi kakšen izlet (beri: ogledovanje starih VW po celi Sloveniji, večerja...). Ni nama ravno dolgčas.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 5.11.2007 6:05:18
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Skupaj hodiva na plesne vaje, ven pa ne. To greva vsak zase (oz. jaz z babami, on pa ne hodi ven). Pri nas je isto. Še babe so iste Takrat, ko sva doma, pa sva tako izčrpana, da ponavadi skupaj s tamalima zaspiva. Ful pogrešam večere, ko je bil MIR in sva bila čisto sama.
|
|
|
|
RE: Kaj delajo vaši moški po večerih 5.11.2007 6:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrči med gledanjem televizije
|
|
|
Ime za fantkacukr07Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?Voranc (
25%)
Erazem (
23%)
Matija (
51%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!