Neumno vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

spella -> Neumno vprašanje (15.12.2004 12:57:57)

Mene je kr mal sram vprašat, pol si pa mislm, saj me sploh ne poznate, zato bom prišla kar z besedo na dan.

Kako delate test CB (jaz še nikol nisem delala testa, vedno me je :hudicek: prehitela). Na navodilih piše da ga 5 sek držiš pod curkom urina. Ampak jaz ne vem, a sploh tolk čas lulam:zmeden:? A lahko pomočič v lonček z urinom za recimo 10 sek ali več, ali mora biti ravno pod curkom???? Samo zanima me, testa ne bom delala še kar nekaj časa, ker imam :hudicek: še na obisku, upam pa, da ga bom lahko po novem letu.

Full mi je nerodno :)-, ker postavljam taka neumna vprašanja, ampak vseeno prosim za odgovor.

HVALA
Špela :ups::ups::ups:

tinkamiška -> Neumno vprašanje (15.12.2004 13:01:49)

Špela, nč ni neumno. Lulaš pa sigurno več kot 5 sek:)-:)-:)-

Mislim, da ti nekje v navodilih piše tud, da ga lahko namočiš v lonček z urinom in če se ne motim za 20 sek. Sigurno piše nekje, preberi, ko ga bo delala.

Pa da bi Franca čimprej šle od tebe in da bi bil kamlu en velik + na CB-ju!

Tinka

dory -> Neumno vprašanje (15.12.2004 13:03:11)

Lahko se polulas tudi v loncek in pustis nekaj casa cb notri:zmeden:

Sej ni fora da je CB ravno 5s pod curkom...ze en curek vsebuje dovolj hormonov,ki dajo rezultat :)

Meni je CB pokazal kak teden pred pricakovano M...ocitno je bilo hormonov za izvoz :)

Teya -> Neumno vprašanje (15.12.2004 13:03:48)

ah, ni treba pod curek...jst si tud tega ne predstavljam najbolje...kr lepo v lonček z urinom ga pomočiš za toliko kolikor piše v navodilih...se ne spomnim več natančno....

nč neumno vprašanje...pa četudi bi bilo....zato smo tle, ane....

spella -> Neumno vprašanje (15.12.2004 13:13:03)

HVALA VSEM!!!

Pa da bi CB-luji pokazal čimveč :roza::roza:!!! Že letos se mi je zdelo da so okoli mene (kamorkoli greš)same srečke :nosecka:. Upam da jih bo naslednje leto še več in da bo tale forum čimprej prazen, da bodo strokovnjaki končno pogruntali recept, kako narediti :duda: in da nam ne bo treba več :((:((:((tuki gor ampak bomo vse samo božale naše trebuške na forumu srečk :nosecka:.

Da bi bilo prihodnje leto čimveč :bravo::bravo::bravo: in čim manj :((:((:((.

LP Špela (še enkrat hvala)

inga -> Neumno vprašanje (15.12.2004 15:44:45)

pod curkom je bolj easy, ni ti treba iskat loncka (jaz mam s tem vedno probleme:)-), pol pa vse skup takoj stran vržeš.

Vrtnica1 -> Neumno vprašanje (15.12.2004 16:36:47)

Spella,
najbolj enostavno je test naredit pod curkom: pač potisneš konico v tekoč curek, šteješ do 5 in ga izvlečeš in se lepo do konca polulaš ;)Sama sem enkrat držala precej dlje, sem mislila, da ne bo premal, pa je bil CB neveljaven - ker sem pretiravala :zmeden:. Čeprav sem bila noseča, test ni nič pokazal, ampak je bil neveljaven. Če ga daš pa v lonček, pač šteješ do 20 in ga izvelečeš. To je vsa umetnost.
Saj, tudi sama sem kakšnega uničila, ker sem pretiravala :ups:
Ti želim, da bi ti test pokazal :modri:
Lp, V. :rozica:

spella -> Neumno vprašanje (15.12.2004 16:40:53)

A ja, to pa nisem vedla, da ga lahko s pretiravanjem uničiš. A obstaja, kakšna ametna razlaga????

LP Špela:ups::ups::ups:

Stran: [1]