Luna* -> RE: HSG (8.5.2010 15:38:51)
|
xena@alex jaz mislm, da če ne najdejo drugega, je za vse najlažje debelost obtožit. To je po liniji najmanjšega odpora. Prvič, kot praviš si že enkrat zanosila kljub kilogramom (sori ne vem ker sem bolj nova na tej temi RR ali si potem donosila ali ne) torej kilogrami pri tebi niso razlog za zanositev. Drugič, da bi bila predebela za laparo? Lepo te prosim, za katerokoli operacijo mislim, da ne morejo reči človeku, da je predebel… Verjamem, pa da te poskuša vključit v Cindi program, ker je to vseslovenski program in so v njega verjetno vključeni vsi zdravniki, v primeru, da te kateri od njih uspe prepričat. Jaz ne vem, ali si pač se zredila zaradi Klomifena ali si pač od vedno taka. Glej to je čisto tvoja osebna odločitev ali boš se v program vključila ali ne, ne morejo te izsiljevati s tem, da če se ne boš vključila te ne bojo poslali naprej v postopke. Verjetno tvoj G. tudi misli, da nezdravo ješ in bi ti tisti nasveti prav prišli, ker ko boš noseča, ne moreš misliti samo nase…Meni se ta program zdi super je pa res, da moraš najprej v glavi razčistit kaj hočeš. Tudi sama sem se ga želela udeležiti potem sem pa doživela hud stres in so kilogrami kr leteli z mene. Kar spet ni zdravo a ne….ampak me je moj hvala bogu spravu v šport in je full fanj. Na začetku je bil sam kreg potem ko sem razčistila, da je to zame dobro, pa sam še uživam v športu. Vem da časa primanjkuje. To nam ga vsem veš (a vidiš kolko pogosto se jaz javljam. Če mi rata 1x na teden semgor pokukat je že uspeh) in tudi če se samo za 15 minut spraviš ven iz stanovanja je to super. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|