Še nekaj ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Taša -> Še nekaj ? (15.12.2004 11:59:31)

V daljnem sorodstvu smo imeli smrtni slučaj. Na pogrebnem zavodu so nam izpisali račun za njihove storitve in so nam zagotovili, da je to končni znesek, ta račun smo na dan pogreba tudi poravnali. Sedaj po enem tednu so ugotovili, da so pozabili nekaj zaračunati (račun jim je izstavil drug podizvajalec) in nam poslali račun za cca. 10.000,00 SIT. Ali smo ta račun dolžni poravnat ?

Jančika_ -> Še nekaj ? (15.12.2004 12:24:28)

Hmmmm. Prav gotovo imajo kako pravilo:"Poznejših reklamacij ne upoštevamo". Po moje jih tudi tebi ni treba.

lidia -> Še nekaj ? (15.12.2004 16:40:18)

Meni se zdi sumljivo, sami morajo nosit škodo, če so naredili napako pri obračunu, meni se je nekaj takega zgodilo pred kratkim z mizarjem, je tud nekaj pozabil, podoben znesek tvojemu, no pa je kar sam zaključil, da naj bo to njegovo darilo za novega družinskega člana, ker je sam naredil napako in mu je bilo malo nerodno.

Skratka, njihov problem, če imajo neke razlićne podizvajalce, to morjo med sabo razčistit, ti si stranka, sicer pa, kaj če samo poskušajo...tudi taki so, na žalost.

india -> Še nekaj ? (15.12.2004 17:46:02)

Ne vem taša, mislim,da bi bilo dobro vprašat na inšpekcijo. Ker posle.....nema kajanja, pravimo pri nas, zato,jaz ne bi plačala, pa naj se tako čudno sliši, sem namreč že 13 leto privat in vem,da tisto,kar je na računu ob dobavi oz. koncu procesa, je na njem, potem pa nima več kaj.
:miska:

Stran: [1]