robinzon -> RE: Dan Kuchen (3.11.2007 19:40:41)
|
Imam tole softec v dakargelb barvi, barva je zelo nežno rumena in ne taka, kot ta na sliki. Meni je še vedno ena najlepšh, pa jo imam že kakšna tri leta in sem z njo zelo zadovoljna. Montaže ne morem prehvalit, tako v nulo nam jo je monter sestavil. Tako, da zgleda, da je odvisno od prodajalca, koliko ima usposobljene monterje. Naročila sem jo v Kranju v V., monter je bil nekje z okolice Metlike. Moje mnenje je, da je montaža zelo odvisna od resnosti trgovine. V ceni kuhinje je montaža in če prodajalec nima pošlihtano z monterjem glede plačil, potem ti ne delajo tako, kot bi bilo treba. Kuhinja DC je dosti kvalitetna, je pa še dosti kvalitetnejših in posledično tudi dražjih kuhinj. Dobiš toliko, kolikor plačaš. Imajo pa zelo velik izbor elementov , barv pa precej manj. Meni je bila všeč tudi ena od lipinih kuhinj, pa izpadla, ker so izredno nefleksibilni. DC mi je kuhinjo dobesedno vpasal v prostor, o čemer pri lipi lahko samo sanjaš. Nikoli ne bom pozabila, ko sem obiskala eno trgovino z italijanskimi kuhinjami. Najprej me je skoraj vrglo, ko mi je prodajalka rekla, da je vgradni pomivalec ožji od prostostoječega za debelino sten. No ja, vsak ima lahko slab dan. Potem malo pogledam razstavljene kuhinje. Montaža je bila katastrofalna, kakšna je šele doma, če že v trgovini vse striže in je petkrat preluknjano, ker so zgrešili pravo mero.
|
|
|
|