|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hinavščina al kaj??
3.11.2007 8:34:56   
ključek
situacija-sta 2 sinova. tašča, njuna mama, mi je nedolgo nazaj šinfala punco od 1.brata (2 je moj user posted image , da nam bo bolj jasno). čeprav sem ji rekla, da mene ne zanima, to še vseeno govori, govori, razlaga....potem čez nekaj dni pa grejo skupaj na morje, pohvali se tašča, da pridejo vsak dan na kosilo. in potem se jaz vprašam, zakaj jo proti meni opravlja, ko pa je tako rada v njeni družbi?? midve nimava takih rednih kontaktov, zato se mi poraja vprašanje-kaj pa pol o meni vse govori??  ima kdo podoben primer? kaj narediti? naslednjič, ko bo opravljala njegovo punco, kaj ji naj rečem, ker mene res ne zanima to nič, imam dost drugih stvari, ki me bolj zanimajo v življenju. potem je pa tašča takoj užaljena, surla do podna, ko ji kaj rečem. kaj narediti? poslušat se mi jo pa tud ne da, ker je v mojih očeh (tašča) hinavka prve klase. na žalost!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hinavščina al kaj??
3.11.2007 8:36:38   
Anonimen
Taka situacija za moje pojme ni nič novega. Mogoče pa tašča postaja dementna. Koliko pa je stara?

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2007 8:38:36   
ključek
50. vem da ni nič novga. sm kaj naredit, da bo že enkrat nehala s tem. mi tamladi se žal ne štekamo in mi je še sploh bolj čudn to opravljanje???

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2007 8:43:53   
Anonimen
Pri nas je recimo tak tast. Mi smo se med seboj skregali, ker je enemu govoril eno, drugemu pa drugo. Kaj veliko ne moreš naredit-pri njej. Kar lahko narediš je, da se pogovoriš z ostalimi tako, da boste vedeli kaj se dogaja in da ne bodo nastajale zamere med vami. Mi se namreč nismo mogli.user posted image

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2007 8:45:19   
Anonimen
Eh, zdaj šele vidim, da se NE štekate. Jaz bi recimo zapustila prostor, ko bi mi začela najedat- kao na wc grem in podobno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2007 8:49:35   
ključek
sej zmer probam kej drucga govorit, sam kaj ko obstajao tudi sms-ji.  sem si že rekla, da ko naslednjič začne isto tečnart ji sam povem-ok, bom jaz vaši tamladi povedala kaj si mislte o njej, če vi ne upate. upam,da bo pol dala mir.user posted image  nesramno, samo mogoče bo kaj uspeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2007 8:55:28   
Anonimen
Ja, tudi jaz sem že rekla tastu, da če ima kaj za povedat, naj njima pove, ne meni.user posted image
Verjamem, da je to utrujajoče. Meni je že veliko živcev požrlo, ker tast živi z nama (nepokreten po možganski kapi). Onedva pa prideta samo na obisk in kako potem naju opravljajo. JAO. Jaz komaj čakam, da gre v dom. Ah, sej bo. Poskusi se čim manj sekirat, da ne boš na koncu taka zmešana kot jaz.user posted image

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2007 8:58:52   
ključek
thnx. se bom potrudila!!!! user posted image
user posted image  naj se tudi tebi čimprej uredijo zadeve!!!!!
lep dan ti želim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2007 9:00:01   
Anonimen
Enako.user posted image

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2007 10:27:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJCK

50. vem da ni nič novga. sm kaj naredit, da bo že enkrat nehala s tem. mi tamladi se žal ne štekamo in mi je še sploh bolj čudn to opravljanje???

Ne razumes, da je to pac njihov problem.. ??

nic ne mors nardit, razen tega, da se ne obremenjujes s tem... Obremenjevati se.. ali pa ne.. to je tvoja izbira.. Ostalo pa ne... zal.

In ce dobro pogledas tudi ti zdaj mal opravljas.. ceprav mislis, da isces resitev.. Sej drugi tudi mislijo da iscejo resitev.. :)) Ne mors resevat druge.. resi sebe...

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2007 10:43:28   
Anonimen
Nehaj opravljat.

Opravljivke/ci hitro zgubijo veselje, če ni odziva :)

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 10:50:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Nehaj opravljat.

Opravljivke/ci hitro zgubijo veselje, če ni odziva :)

sam v nekaterih primerih to ni zadosti...kaksni rabijo samo fizicno prisotnost osebe (ceprav je lahko psihicno popolnoma odsotna)...zatorej, ce Micin predlog ne pomaga, se pac fizicno odstrani iz "gossip prizorisca" :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2007 11:25:02   
Naja30
Če njo opravlja, potem tebe tudi verjetno.

Kaj narediti? Nič ne moreš. Starejša gospa se ne bo kar tako spremenila, če pač rada opravlja. Ko bo govorila o njej, samo kimaj ali drugam glej kot da te niti malo ne zanima. In povej, da je to treba njej povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2007 23:34:16   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJCK
situacija-sta 2 sinova. tašča, njuna mama, mi je nedolgo nazaj šinfala punco od 1.brata (2 je moj user posted image , da nam bo bolj jasno). čeprav sem ji rekla, da mene ne zanima, to še vseeno govori, govori, razlaga....

Mogoce je potrebovala poslusalca, ki bi ji pomagal (odposlusal), da se malo spuca, razbremeni.... da predebatira celo...

potem čez nekaj dni pa grejo skupaj na morje, pohvali se tašča, da pridejo vsak dan na kosilo. in potem se jaz vprašam, zakaj jo proti meni opravlja, ko pa je tako rada v njeni družbi??

Mogoce se ji je fajn zdelo. Mogoce se cuti zapostavljeno, pa se ji fajn zdi, da pridejo. Mogoce se zaradi sina trudi sprejeti snaho st. 1; Mogoce ji je vsec obcutek, da je nekomu potrebna, da ima priliko za nekoga nekaj narediti....

midve nimava takih rednih kontaktov, zato se mi poraja vprašanje-kaj pa pol o meni vse govori?? 

Mogoce nic, mogoce malo, mogoce veliko... mogoce dobro, mogoce neutralno, mogoce slabo....

kaj narediti? naslednjič, ko bo opravljala njegovo punco, kaj ji naj rečem, ker mene res ne zanima to nič, imam dost drugih stvari, ki me bolj zanimajo v življenju.

Poslusaj in poskusi ugotoviti zakaj s teboj govori o tem o cemer govori... Poisci resnicne vzroke.

potem je pa tašča takoj užaljena, surla do podna, ko ji kaj rečem. kaj narediti?

Nikoli nisi pomislila, da se tasca na taksen nacin skusa zblizati s teboj? Navezati nek svojevrsni prijateljko zarotniski stik. Ce krenem iz pretpostavke, da snaho 1 ni obmetavala z zaljivkami in podobno, se razgovor o doloceni osebi lahko pelje ne da bi ta bil klasicno opravljanje in ne da bi imel za cilj nekoga ocrniti. O sebi ib ljudeh okoli nas se pogovarjamo. Mozno, da ti na tak nacin zeli povedati kaj njo moti, kako razmislja in ti ukazati na nekatere tvoje geste, besede, dejanja.

poslušat se mi jo pa tud ne da, ker je v mojih očeh (tašča) hinavka prve klase. na žalost!

A je sploh kaj kar se ti da v vezi s tvojo tasco? 

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?