Pikapolonica -> Nemirni, nekontrolirani gibi in zvijanje! (15.12.2004 10:39:37)
|
Hojla! Ja, prav zavidam tistim mamicam, ki svojega otročka samo podojijo in položijo v posteljico, pa že spi. Jaz in moj mož sva že čisto obupana, ker ne veva več kako naprej. Preko dneva še nekako preživimo, proti večeru pa se začne agonija, ki traja in traja in traja. Neutolažljiv jok tudi do 2 ponoči. Pomaga pa popolnoma nič. Ne dojenje, ne umetna hrana, ne sveža plenica, ne mirna glasba, ne petje.... NIČ! Jaz izgubljam živce, pa čeprav vem, da ne smem in da Tia (stara je en mesec) ni čisto nič kriva, ampak v tistih trenutkih bi najraje kar izginila nekam. Pustila vse skupaj in šla! Ker ne vem več kako naj ji pomagam. Najbolj pa me skrbi njeno nenehno zvijanje in nemirni gibi z rokicami. Zdaj ko sem že vsa obupana, sem začela že v strahu razmišljati, da ni morda kaj narobe z njo. Tako, nevrološko! Ker jo tako redkokdaj vidim mirno in zadovoljno. Ko spi se zvija in jokca, ko odpre oči se začne jokati, ko se doji se zvija in tako naprej in naprej.... Pa saj tako zelo je pa tudi ne morejo zvijati krči oz. vetrovi. Ali pač? Ne vem, no. Pomagajte mi malo. Pomirite me prosim, ker sem že čisto na tleh. In solzce so na dnevnem redu! LP, Pikapolonica :pika: in Tia
|
|
|
|