Aptamil AR-lekarna ali Miler (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Liona -> Aptamil AR-lekarna ali Miler (2.11.2007 22:13:00)

Pozdravljene,

pred 14. dnevi smo iz Allernove po uspšno prestani provokaciji prešli na Aptamil AR. Kupovala sem ga v lekarni ali v Baby centru. Zdaj sem kupila dve škatli v Milerju (bistveno nižja cena), ampak se žal mleko razlikuje tudi po kvaliteti. Malo sem si vzela časa in prebrala iz obeh škatel (tisti iz Milerja vsebuje več "umetnih" vitaminov, iz lekarne pa ima več železa in kalcija). Tudi okus je drugačen (sem probala). Ta iz Milerja je lepljiv (še prah in ne pripravljeno mleko), iz lekarne pa je bolj sladek in pripravljen bolj gost z več pene. No, težava je pa predvsem v tem, da naš sonček tega iz Milerja ne mara! Kje vi kupujete Aptamil AR in kako ga sprejemajo vaši piški?

Lep večer

usa -> RE: Aptamil AR-lekarna ali Miler (2.11.2007 22:51:36)

Jaz sem ga kupovala v Milerju in mala ga je dobro prenašala.Cenovno se pa res zelo pozna.
ps. ampak to je bilo že pred  2 letoma.

kšpela -> RE: Aptamil AR-lekarna ali Miler (2.11.2007 23:42:27)

jaz sem ga kupila v pikapolonci in v baby centru.pa je cist ok.sam jaz ji ga dam mogoce zvecer ce imam malo premalo svojega.glih tok mal.sej ga vecinoma stran vrzem,ker je tritedne hitro naokoli.

lex -> RE: Aptamil AR-lekarna ali Miler (2.11.2007 23:42:57)

cene pri nas na koroškem za aptamil 1
lekarna 16€
ariel, dm 12€+nekaj centov
v Avstriji Bipa 11€

Pozna se ful razlka med našim in avstriskim. če ji kupim našega ji moram ponoči zmešati 2 flaši, če pije avstrijskega se mogoče vstanem 1x na noč

Stran: [1]