*alja* -> pa to ni res-naše zdravstvo!!! (2.11.2007 21:25:56)
|
Mala ima vnete očke. Včeraj cel dan rdeče, danes pa že gnojne! Pa se otpravive ob 3.30 k dežurnemu v zdravstveni dom. V čakalnici sve sami, nakar pride en par z malim fantekom (star nekje 5-6 mesecev). Mama pravi medicinski sestri da ima vročino pa da kašlaj, ima poln nos,... vglavnem je jokal in naša mala je pri mizi (tisti mali okrok so pa majhni stoli za sedet) stala in ga opazovala čist pri miru. Potem pa pride ven setra in se začneta z mamico od fantka menit, tut kapočino iz avtomata so spili (očitno je bilo da so znanci). Nakar ona mojo malo z eno roko odrine in reče meni, če jas želim da bo še ta ZDRAV otrok cel zagnojen kot moja. Mene je tako šokiralo da nisem mogla niti normalno odreagirat. Rekla sem sam da bove pret čakalnico počakale na vrsto, da nebove koga okužile. Potem pa prideve k zdravnici (in očitno je hodla sestra že k njej in ji nekaj natvezila), in je sam rekla naj jo položim sede na mizo, ji na hitro pogledala očke in šla k mizi. Moja pupika (jo boli) se je htela vlečt na mizo in prej kot sem jo jas pobrala mi je že rekla da naj jo dam dol da nebo cela postelja gnojna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]! Potem pa reče da ji moram izpirat z kamilico in dajat te kaplice ki mi jih je napisala. Jas pa nora da jo še sploh kaj sprašujem, sem vprašala če res kamilice dražijo oči, ker sem to prebrala. Njen odg. je bil da takih oči več nič ne more razdražit. Pol pa sem šla! Ampak čist razočarana. Nisem pričakovala takega odnosa, moja pikica je sam začela nabirat (ko jo je bek odrinila). Pa kaj je to res odnos do bolnega otroka? Saj vem da je mogoče res nebi smela pustit, da gleda tega fanta, ampak mi sploh na pamet ni padlo, da je vnetje tako nalezljivo, da sploh stat nesme polek (pa je bila ziher 2 metra vztran)! Mal sem se morala izkašljat!
|
|
|
|