Vsem skupaj en lep dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 9:46:20)

pa naj se jezijo ali ne jaz vam ga zaželim.
Prazniki se na hitrico bližajo vzdušje je že zaznat.No pri nas malo manj..ker je vreme bolj kot zgodaj spomladi,razen v večernih urah se ti zdi prav smešno gledati vse novoletne okraske po ulicah.:)-:bravo:

Imejmo se radi..Neva:morje:

Taša -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 9:55:34)

Joj, kako sem vam fauš za vreme. Pri nas pa je sama megla in sivina že skoraj cel teden, pa hladno tudi, če malo pogledaš po hribih so drevesa čisto bela od ivja.... Res se bližajo prazniku in tudi sama sem že čisto praznično razpoložena....Tudi stanovanje že imamo malce okrašeno (lučke)..., samo smrekice še nimamo postavljene, to bomo postavili na sveti večer 24. decembra...
LP Taša :rozica:

ZARA -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 9:56:01)

aloha bejbike!!!!!!!!!
oh neva...res je LEP,pa hladen ko :kuza:...
Ce grem zdele ven mi bo kej prmrznlo,ta'pru mozgani...:)-:)-:)-:)-

Blink1 -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 10:00:31)

Jutro...

Pri nas je tudi bolj megleno:(...pa hladno:zmeden:

Anonimen -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 10:01:42)

ZARA!!:)-:)-:)-:)-pa si dej kučmo gor da bo vse na toplem.Ohej opažam da midve po forumuh ena za drugo skačeva:kuza:da se ne bo to komu sumlivo zazdelo:)-:)-:)-:)-:)-

ZARA -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 10:02:51)

ja tm k se kej dogaja...pa k so punce dobre volje...da mam vsaj neki od dneva ;):)-;)...

Anonimen -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 10:03:59)

Taša mi smo pa letos kar pohiteli mamo že vse okrašeno.Sem predlagala hčeri da kupimo večjo količino snega v spreju in ga pošpricam po drevesih na dvorišču:)-:)-:)-:)-da pričaram malo pravega vremena za ta čas:)-:)-
Lp Neva:hudicek:

KIRA -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 10:06:21)

jutro! meni pa letos ni nič praznično. ne vem zakaj. najbrž zato ker smo letos vsi zdelani in zmatrani, pa se nekako ne pojavi božično vzdušje... a ve katera kak umazan vic, da me malo poheca???
;):hudicek:

mammika -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 10:55:43)

Tudi tebi lep dan in seveda vsem ostalim :bravo:

SANDY -> Vsem skupaj en lep dan (15.12.2004 13:00:15)

Mi smo lep sončen dan preživeli v bazenu...pol smo šli pa na pico. Trina je zaspala v trenutku zejle :)- Jest pa še 45 min doma, pol pa na šiht!!
Važn da je sonček :bravo::bravo:

Stran: [1]