RE: Kako navaditi 3 letnico da zaspi tudi s tatijem? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

k1 -> RE: Kako navaditi 3 letnico da zaspi tudi s tatijem? (5.11.2007 21:28:45)

tudi meni se zdi, da bi vaša mala že lahko sama zaspala.naša je že od začetka v svoji sobi in zaspi brez težav. mogoče je na začeetku izgledalo malo kruto, ampak še vedno imamo svoj red in svoj mir.

če pa ne veš, kako zadevo porihtati, priporočam, da si kdaj ogledaš tv3 ob sobotah zvečer (okoli 19 ure) varuške. tam lahko marsikdo najde kaj uporabnega za vzgojo svojega otroka.

Nikica -> RE: Kako navaditi 3 letnico da zaspi tudi s tatijem? (6.11.2007 11:09:38)

Meni je nekaj najlepšega, ko greva s sinom skupaj spat. To pomeni, da sam leži v svoji postelji, mu preberem pravljico ob luči, ugasneva luč, se še obvezno pogovarjava, kaj smo počeli čez dan, kaj je počel v vrtcu, si rečeva: Lahko noč, nina nana, muca je zaspana, potem mu jaz s svoje postelje dam ogromno poljubčkov in ga držim za roko, dokler ne utone v sanje. Ker sevda sam napove, kaj bo ta večer sanjl, skoraj vedno so to avtomobili, bagri. Enkrat mu je babi rekla, naj sanja lepe rožice in metuljčke, pa ji je odgovoril, da to sanjajo samo mamice in babice. Včasig ga da spat ati in tudi sin uspešno zaspi, včasih pa me ati pokliče in se zamenjava. Sploh ne kompliciram, ker je ta obrd tako prisrčen, nežen, umirjajoč, in kar je najbolj pomembno brez solz. Nikoli ni problem iti v posteljo. Mislim, da bodo še kar prehitro odrasli in nam se bo tožilo po teh skupnih trenutkih.

corfu -> RE: Kako navaditi 3 letnico da zaspi tudi s tatijem? (6.11.2007 13:40:30)

Se strinjam z Laro. Za moje pojme sta premila, česa strah? To je vse v glavi, otrok ko se rodi je prazen list, mi pišemo pravila.

aezzy -> RE: Kako navaditi 3 letnico da zaspi tudi s tatijem? (6.11.2007 15:12:12)

ma saj jaz ne pišem, da to ni v redu, ce ne zaspi sam in se strinjam, da bodo se prehitro zrasli.
In ja, spanje naj bi blo brez solz, naj nikar v joku ne zaspi!
Pri nas gre ravno tako z veseljem spat, vcasih celo komaj caka in me poboza predno vzame flaso in je srecna.
Pravim samo to, da njim delamo uslugo, ker se navadi sam spati in v svoji sobi, ker midva (jaz in partner) imava tudi pravico do crkljanja.
Brez skrbi, nic ni manj srecna ali scrkljana, ce gre sama spat. Naša ze ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lianna -> RE: Kako navaditi 3 letnico da zaspi tudi s tatijem? (6.11.2007 19:58:10)

3 letnica lahko že sama zaspi. Saj ni dojenček.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]