pika78 -> Trebuh (15.12.2004 8:56:55)
|
Živjo punce! Nina_nana je 2 dni nazaj že postavila podobno vprašanje v zvezi z bolečinami v trebuhu, pa me je odgovor Erike1 zelo prestrašil. Torej, jaz sem v 18t in tudi dostikrat (se mi zdi, da že od začetka nosečnosti) čutim v trebuhu nekaj: kot rahle menstrualne krče (čeprav ne boli) oz. "zvijanje" (kot bi me bilo strah pred npr. izpitom, pa včasih me tudi na WC potem požene. Erika1 je napisala, da so to lažji popadki in da je treba h ginekologu:(??? Take občutke imam jaz na trenutke in zelo kmalu minejo, pa sem jih do zdaj pripisovala raztezanju maternice in drugim spremembam, ki se dogajajo v trebuščku med nosečnostjo - tako da se nisem dosti sekirala? Sej vse skupaj ne boli in ni moteče, ampak sedaj sem se pa res prestrašila. Kaj menite druge oz. kakšne so kaj vaše izkušnje? Kako je s temi lažnimi popadki, kadaj ste jih ve odčutile (pri koliko tednih), koliko so nevarni in kako jih lahko preprečiš (s počivanjem verjetno pa s kakimi tabletami)? Drugače se počutim v redu, utrujenost in slabosti so minile, zredila sem se kake 2 kg, trebušček se že malo pozna... Lp vsem :nosecka:, Pika (18t - PDP 22.05.)
|
|
|
|