Anonimen -> prijateljice? (2.11.2007 10:48:01)
|
Naj začnem tako. Jaz sem imela med prijateljicami prva otroka, fantka. Takrat se mi je nabralo kar lep kupček oblačil, ki sem jih nato posodila neki kolegici, ki je rodila dvojčka, fantka. Ta ista kolegica je nato čez leto povila še punčko. Naslednje leto sem jaz dobila tudi punčko. Tudi druga kolegica je med tem rodile, fantka. In kaj boste rekli je tukaj problem. Problem je v tem, da sem jaz posojala oblačila okrog vseh, dobila nazaj skoraj nič, "kolegice" pa mi niso tudi malo pomagale. Sem prvo prosila za kako cunjico za punčke, ki jo je njena hčerka že prerasla, jo do sedaj nisem še dobila, kljub temu, da je obljubila, da jo dobim. Nato sem včeraj govorila s drugo kolegico, ki pa je rekla, da je njej dala celo škatlo oblačil za fantka. Zdi se mi zelo nesramno, da me dobesedno ignorira, ter da govori okrog, da imam itak vsega dovolj, da imamo polno rit,... Ampak to sploh ni res, tudi mi gremo zelo težko čez mesec, velikokrat si moramo kaj otrgati od ust. Sedaj sem se trdno odločila, da ne posojam več ene stvari drugim, pa naj me še tako prosijo, posebej kolegici ena ne.
|
|
|
|