Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 19:41:39)

Ravnokar mi je pozvonil en cepec, ki ob tej uri pobiral prostovoljne prispevke. Bila sem tako jezna, da sem rekla, da nic ne dam.

Ukrep?

Na zvonec sem napisala: Prosim, ce ne zvonite. Imam majhnega otroka in hudega psa.

Na zvonec pa sem narisala smrtno glavo.

Aja, hudi pes je moja Onyx, ki bi vlomilcu pomagala ven nosit in ki je najprijaznejsi pes na svetu.

:)- :)- :)-

SANDY -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 19:49:27)

ehhehehe, originalno. Ja nekatere ne briga pb kateri uri zvonijo...:hudicek:

ZARA -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 19:57:30)

:)-:)-:)-:)-
Odlicno si se tole spomnla!!!
Majhen pes pa hud otrok bi blo tud uredu!!!

gala -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 20:01:00)

:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

mehurčica -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 20:34:26)

:)-:)-:)-Jaz tudi razmišljam, da bi dala neki napis na vrata. Sem prepričana, da bodo prišli ravno ob nepravem času.:grrr:

Anonimen -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 21:03:09)

Ha, ha, bravo Seven in Zara!!!

Anonimen -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 22:08:36)

Hehe, meni je pa najbolj smešno, da bi onyx še pomagala nosit:)-:)-:)-

_Arwen_ -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 22:21:11)

Jaz imam pa na vratih nalepko enega am.stafforda... Vsak ki pozvoni najprej vpraša, kje je pes... Večina pa niti ne zvoni... Je pa res da sta tudi naša 2 takooooo prijazna (upam da tega ne bo bral kak potencialni vlomilec:) da bi ga poslinila do smrti pa še kar z njim bi šla po mojem...samo da bi jih čohal...

Seven* -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 22:47:16)

Staffordi so lepi in prijazni psi. Seveda, ce imajo primernega lastnika. Tako je pa itak s skoraj vsako pasmo. :)

_Arwen_ -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (14.12.2004 22:52:02)

Ja, za pitbullko sem 100% da ne bi človeku storila čisto nič...za staffija bo pa še pokazal čas...zdaj je še mladiček, itak mu je vsak všeč:)

ZARA -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (15.12.2004 11:11:11)

se strinjam nika...
Moja frendica ima sicer mesanca med pitt-bullom in bull mastifom (je res mrcina :ups:) ampak je najbolj scrklan,prijazen in pameten pes na svetu,pa se ime ma hecno-Jaka :)-!!
Nor je na otrocke in dojencke...:love::love:

ZARA -> Prostovoljni prispevki, Bozic in zvonenje ob neprimernih urah (15.12.2004 11:16:28)

Ups...sorry JakaRR ni blo namerno...sele zdej mi je kapnil :ups:...

Stran: [1]