Anonimen -> RE: Gostilne in prijatelji (1.11.2007 21:07:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene, Prosim,če mi poveste kaj naj naredim. Živim s partnerjem 4 leta.Iz prvega zakona imam 2 otroka,sina Na zaćetku najine zveze sva imela kar nekaj problemov z njegovo punco,po dolgem času jo je tudi zapustil in se odločil za mene.Ljubezen med nama je bila res močna in srečna sem bila z njim do sedaj.Moja otroka je lepo sprejel.Tudi otročka moja sta se navadila na njega,upošteveta ga in s tem res nimam problemov. Problem je nastal sedaj kakšno leto traja,da hodi veliko ven.Vsak drugi dan je pijan,ni ga domov tudi po dan ali dva.Ko pride domov ni nikoli nasilen.Je miren in gre spat.Spi po cele dneve.jaz pa non stop sama doma.Ko se derem na njega je čisto tiho in pravi,da imam prav.Zabluzi v gostilni s prijatelji. Že nešteto krat mi je obljubil,da to več ne bo počel.Pa ne gre in ne gre. Na začetku njegovega pijančevanja sem tudi pomislila da pa morda ima kako ljubico.Prepričala sem se tudi tako,da sem šla za njim v gostilno in ga poiskala.No samo to,da ne bi imel nikoli nobene ne dam za nobenega moškega roke v ogenj.Res prijatelji so mu št.1.Na to da sem prišla za njim ni bil nič jezen. Sam ima prijatelje večinoma mlajše od sebe stare po 25 let.Oni pretežno nimajo družine.Včasih sem klicala tudi prijatelje.Sedaj tega več ne počnem ker mi je brez veze.Planirava še enega otročička,ampak po vsem tem sem začela razmišljat,da boljš da ga nimava,ker ne vem kako dolgo bom še to prenašala. Naj omenim še najine spolne odnose,ki so 1x na mesec.To je za mene katastrofa.Naj omenim še,da je neodgovoren za dom,položnice itd.Vse kar naredi doma,je samo nujno kaj poravit.Drugo nič.ne zanima ga kaj nam manjka v domu,imava nek cilj itd.O tem ni časa za pogovor.V službo ne hodiva .Denar kar priskrbi to ne bom rekla,mi da in ni škrt.Zaradi tega vsega postajam nezadovoljna in se sprašujem kako se bo to kančalo.Kaj naj storim.Jaz ga spremenit ne morem.Vsak se mora sam. Drugače se imava resnično rada,vprašala sem ga,če si želi da greva narazen,pa pravi,da neee ker brez mene ne bi mogel. Povejte kak pameten nasvet. lp Pa daj nehaj se **** prosim te lepo no. Ti bi rabla nasvet??? Ti se rabiš preselit na zdravljenje, to ti rabiš. Pa ne za alkoholike tak ko bi moral tvoj ljubljeni. Ma jaz upam da je to zajebancija, ker bit tak slepo naiven, je riskantno danes in si ne moreš tega privoščit že zaradi dveh otrokecov.
|
|
|
|