Gina -> RE: poroka (1.11.2007 19:36:03)
|
Midva z bivšim sva bila tudi že kar nekaj časa skupaj, imela otroka, on pa se ni o tem nič pogovarjal. Pa bi mi moralo kapniti, zakaj ne, pa mi ni. In na nek način sem mu jaz po kapljicah to servirala, da sva skupaj prišla do tega, da bi se poročila. Ni me zaprosil, skupaj sva se zmenila. Vendar je bilo narobe. Meni se zdi, da si mora moški želeti poročiti, če naj bi to bilo smiselno. Moj ex se ni hotel poročiti v bistvu iz poštenosti do naju obeh. Čutil je, da nisva popolnoma za skupaj. Kasneje sva se ločila. Moj zdajšnji partner me je sam od sebe zelo romantično zaprosil, in meni se je zdelo to čisto nekaj drugega, kot prvič - čutila sem, da si želi biti z menoj. Obstajajo tudi taki moški, ki jim poroka ne pomeni v resnici nič (po pravici, meni dandanes tudi ne). Vendar se mi zdi, da če bi takemu namignila, da si tega res želiš, da bi jim večinoma potegnilo in bi svojo žensko zaprosili. Zaradi ljubezni do nje. Tako da..., jaz bi mu namignila, če mu še nisi, vendar nikakor, pod nobenim pogojem ne bi več sklepala poroke tako, kot sem jo prvič. Vselej ostaja priokus tega, da se ni on odločil sam. Kaj pa vem.
|
|
|
|