MAGIC BULLET (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tipi -> MAGIC BULLET (14.12.2004 16:58:52)

Sem videla to v tv prodaji. Me zanima če ga katera od vas ima in če je to o.k. zadeva ali je to samo še ena stvar v nizu tv prodaje.

Lp
:sloncek:

Anonimen -> MAGIC BULLET (14.12.2004 17:31:11)

Jaz ga ne bi imela že zato, ker je toliko kosov vsega: kozarec za to, rezalnik za ono, itd...imam premajhno kuhinjo.

Sem pa tako ali drugače, sicer ne vem zakaj, proti TOP SHOP prodaji.

KIRA -> MAGIC BULLET (14.12.2004 17:38:16)

po moje je zelo nepraktična zadeva. jaz imam mulineksov multipraktik - po mojem je ta 1000 x boljši. top shopu nezaupam. so cene pretirane in večkrat lahko najdeš kake pomanjkljivosti, če dobro razmisliš, kako bi aparate uporabljal.

Sonka -> MAGIC BULLET (14.12.2004 17:44:22)

Jaz ga pa imam in sem z njim zelo zadovoljna. Pa tudi naša mala Pia poje na ta račun veliko sadja. Imam ga ves čas na pultu in zdaj že sama pokaže naj kaj pripravim. V kozarček narežem več vrst sadja pa zmiksam, danes sem dodala tudi skuto. Z istega kozarca to pojeva. Manj je umazane posode. Ga pa še preizkušam, vedno kaj novega. v kratkem nameravam peči mafine.
Lp

Sonka -> MAGIC BULLET (14.12.2004 17:46:02)

Sem komaj sedaj prebrala. Imam malo kuhinjo in zavzame res malo prostora. Saj uporabljaš največ eno posodo in eno rezilo.

rkozol -> MAGIC BULLET (14.12.2004 18:43:23)

Ja, tista z borovničevimi mafini je malo lovska. Jaz jih namreč pečem, pa borovnic nikoli ne zmeljem, ampak dam cele. Isto velja za čokolado, lešnike, rozine. Vse je boljše, če je v večjih kosih. Magic bullet je po mojih pojmih samo za dojenčke in tiste, ki nimajo zob. Lp.

hruškica -> MAGIC BULLET (15.12.2004 15:17:48)

Jaz sem ga ravno vrnila, ker me je zelo razočaral. Je izredno slabe kakovosti, plastičen in mislim, da več kot kakšen mesec ob vsakodnevni uporabi ne bi zdržal. Denar so mi sicer vrnili, ne dpobiš pa povrnjene poštnine, ki jo plačaš ob prevzetju in potem še ko jim ga pošlješ nazaj, kar ni zanemarljiv strošek, glede na to, da je to ogrooomen paket. Res ga ne priporočam, veliko bolje je, če si kupite palični mešalnik, ki deluje na enak princip, pa še cenejši je. Aja, jaz sem magic boulet kupila predvsem zaradi sokovnika. Že ko sem prvič delal sok iz pomaranč, je bila cela kuhinja zapackana, sok pa je bil na koncu čisto precejen (nobenih delčkov pomaranče, kot je to v navadi za naravni jouce) in prav nič okusen, naraven...
Odloči se sama.:zmeden2:

Stran: [1]