Kravje mleko dojenčku? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

hlkfffff -> Kravje mleko dojenčku? (1.11.2007 5:16:35)

Pozdravljene,mene pa zanima če katera daje kravje mleko dojenčku?Zanima me, pri katerem mesecu starosti?Ali je pred 2 mesecema neprimerno. Vprašam samo za info.

Lunca1 -> RE: KRAVJE MLEKO????? (1.11.2007 5:55:03)

Ja prezgodaj, mi smo začeli pri enem letu. Prej pa adaptirano mleko (Aptamil, Beba, Milumil)

dory -> RE: KRAVJE MLEKO????? (1.11.2007 7:17:13)

ja tole se mi zdi res prezgodaj...sama sem uvedla kravje mleko pri slabih 6m pa še to zato,ker smo sprobali že večino adaptiranih varjant,pa jih je vedno bolj zavračal...z mlekom je blo malenkost boljše...

Anonimen -> RE: KRAVJE MLEKO????? (1.11.2007 7:32:53)

Seveda je prezogdaj. Naša ga še ni probala, pa bo čez slab teden stara 9 mesecev.

NRMM -> RE: KRAVJE MLEKO????? (1.11.2007 8:11:39)

Prezgodaj je relativen pojem. Nekateri dojenčki imajo z adaptiranimi mleki velike probleme,po uvedbi kravjega mleka pa se to uredi. Jaz imam staro punco dobre 4 mesece in ji bom po nasvetu pediatrinje poizkusila dati kravje mleko,ker jo adaptirana še vedno napenjajo.

Naja30 -> RE: KRAVJE MLEKO????? (1.11.2007 10:10:45)

Ja, moja kolegica, ki je imela nedonošenko, ji je zelo zgodaj začela dajat KM, ker je adaotirano zelo slabo prenašala. Pač tvegaš zaradi alergije.
Naša ga še ni probala samega, razen v ml. izdelkih in občasno ji dam par žličk kakava, ko ga jaz pijem. Stara je 11m. Zdaj ga bom začela uvajat, ker jo tudi odvajam od dojenja in bo KM nadomestilo moje mleko, predvsem zvečer.

Anonimen -> RE: Kravje mleko? (1.11.2007 11:07:43)

Lahko od 9. meseca naprej, ko ga je dojenček sposoben prebavit, še raje pa kasneje.

TinaUros -> Kravje mleko dojenčku? (1.11.2007 11:53:35)

Do enega leta ne priporočajo KM.

Stran: [1]