konizacija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

LUKA1 -> konizacija (31.10.2007 16:22:44)

Pozdravljene!
Ne vem, če je ta tema prava glede na izbiro naslovnega foruma, vendar bom vseeno vprašala. Zanima me, če ima katera izkušnje s konizacijo in okrevanjem po njej? Koliko časa ste okrevale oz. kdaj se je ustavila krvavitev in kdaj ste začele dvigovati svojega otročička?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

lelaval -> RE: konizacija (31.10.2007 22:26:48)

Par let nazaj sem imela konizacijo. Saj sem že parkrat pisala, če pa želiš, ti napišem še na ZS.

LUKA1 -> RE: konizacija (1.11.2007 14:48:11)

Čao!
Bi prosila, če lahko. Hvala!

Magi* -> RE: konizacija (1.11.2007 20:37:54)

a si imela klasično konizacijo ali lletz? menda je krvavitev pri klasični obilnejša in dolgotrajnejša. pa tudi pri lletzu je odvisno od izrezanega tkiva.

jaz sem imela lletz in sem prav krvavela samo prva 2 dni, potem pa naprej rjavkast izcedek, ki me je spremljal še zelo dolgo, 1 mesec se mi zdi. kdaj sem začela našo punco dvigovat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] se niti ne spomnim. najbrž že po kakšnih 14 dneh. je pa res, da ni bila več tako majhna, da bi potrebovala stalno dvigovanje.

LUKA1 -> RE: konizacija (2.11.2007 13:29:23)

Imela sem klasično konizacijo. Najbrž je res od vsake posameznice odvisno kako dolgo se celi. Upam, da bo kmalo minilo.

Stran: [1]