eva78 -> RE: Pregrada in nosečnost (31.10.2007 18:18:30)
|
Dinki, jaz sem še ena, ki naj bi imela pregrado. Tako mi je omenila gin. v 6.tednu, vendar o tem nisva več debatirali. Sicer sem jo nekje v 16.tednu vprašala, kaj to pomeni, v kolikor jo imam, za nadaljnjo nosečnost, vendar je sama rekla, da se v nosečnosti ne postavlja te diagnoze. Smešno, ne? Pa ona mi je prva to omenila. Nakar sem sama šla na samoplačniški UZ v 19.tednu in zopet vprašala, kako je s temi pregradami. Pa me je druga gin. pomirila,da sicer lahko pride do kakšnih BH popadkov nekje v 25.,26.tednu - ni pa nujno. Skratka nič pretresljivega! Dr.Pušenjak pa pravi glede tega nekako tako, omenja možnost poznega splava oz.prezgodnjega poroda, pa medenično vstavo. 1x odgovarja,da je pregrado smiselno odstranit, drugič pa da ne. Tudi sama sem zmedena, ker sem zdaj v 21.tednu in me ta zadeva skoz matra. Jaz z zanositvijo nisem imela problemov, sem pa en mesec pred to zanositvijo imela ss v 5.tednu. Za katerega pa nevem pravega vzroka. Upam le na najboljše,da ne bo nič od tega in da bo nosečnost normalno potekala do konca.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|