|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogostost premikanja otroka
31.10.2007 15:47:15   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem v 34 tednu user posted image  in to je moja prva nosečnost... zanima me  kako pogosto čutite premik otroka..na 15 min, 30min,2 uri.....?Kaj tej premiki so vsak dan enaki al so različni?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.10.2007 15:53:33 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogostost premikanja otroka
31.10.2007 15:59:52   
Anonimen
No, lahko povem kako je bilo pri meni. Čez dan se je mogoče 2-krat zmaknil, ni pa tko hudo brcal. Je pa zvečer od 21 pa do polnoči imal svoje "momente" in je trebuh kr skakal sem ter tja, predvsem proti koncu. Čudno je bilo, da je tako miren podnevi, ampak ko se je rodil smo ugotovili zakaj - je zamenjal noč in dan, zato je bil zvečer bolj aktiven, podnevi je pa pančkal.
Naj bi ga čutil 10-krat na dan, pa nima veze na koliko minut, na 15min, pol ure,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 16:25:43   
loncica
Težko ti povem natančno. Čutim ga vsako uro, enkrat na pol ure, drugič pa na manj ali več časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 17:19:46   
benika
Jaz ga trenutno čutim večinoma preko celega dneva in večera. Premika se kakšne pol ure, potem malce počije in spet jovo na novo. Se pa intenziteta samih brc zelo razlikuje. Enkrat mi trebuh kar skače gor in dol, drugič čutim le nekakšno premikanje.

Pri 1user posted image  pa je bil mali zelo miren in nisem naštela niti 10 premikov na dan.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 19:13:18   
klarisima
tudi sama ga bolj čutim predvsem zvečer, ko ležem v posteljo in se umirim user posted image
Čez dan ima svoje momente, ko se premika in se mi zdi, da se mi cel trbuh miga in imam spodaj gosenice user posted image prav lep občutek user posted image

Sem pa v 34.tednu...ne skrbi, je različno od enega user posted image do drugega, tako da po moje nimaš kaj skrbeti.
Sem pa opazila, da takrat ko hočem jaz da se premakne me nekako ne upošteva user posted image Se je že začelo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 19:31:16   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

No, lahko povem kako je bilo pri meni. Čez dan se je mogoče 2-krat zmaknil, ni pa tko hudo brcal. Je pa zvečer od 21 pa do polnoči imal svoje "momente" in je trebuh kr skakal sem ter tja, predvsem proti koncu. Čudno je bilo, da je tako miren podnevi, ampak ko se je rodil smo ugotovili zakaj - je zamenjal noč in dan, zato je bil zvečer bolj aktiven, podnevi je pa pančkal.
Naj bi ga čutil 10-krat na dan, pa nima veze na koliko minut, na 15min, pol ure,...

Tudi pri meni je precej podobno kot piše jjasna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 12:13:23   
tjasam
Jaz pa sem v 32.t pa se mi tudi premika vsak dan drugače..včasih prav skače,danes pa čutim rahle premike oz.gosenice...verjetno,da je res od vsakega različno...čeprav imam zaradi tega včasih kar slab dan..bomo videli kako bo potem,ko priveka na svetuser posted image mislim pa, da si nabirajo moči

VESELE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?