jonna -> bolečine! (31.10.2007 15:25:28)
|
Zdravo! Sem nova tukaj gor, sicer pa v 7.tednu nosečnosti. Prvi UZ pregled imam za sabo (v 6.t.), samo takrat se je videla samo pikica in g. mi še ni mogla ne vem kaj povedati. Rekla sem ji, da nimam posebnih znakov, razen tiščanja v spodnjem delu trebuha in mi je dala Buscopan, če bi me bolj bolelo. In da moram ob obilnejši krvavitvi na urgenco. No, do včeraj B. nisem rabila. Ponoči pa me je bolečina tako zvila in hkrati me je tiščalo kot na drisko, da sem komaj prišla do wc-ja. Na školjki se mi je začelo megliti in zvoniti v ušesih, da sem se morala uleči na tla, dragi pa mi je dal mrzlo krpo na čelo in dva Buscopana. Že v tem položaju mi je bilo takoj bolje. Krvavitve ni bilo nobene. Potem sem brez problema zaspala in tudi danes sem kar v redu, čeprav malo zmahana. Zjutraj sem kot običajno naredila 7 km sprehod brez problemov. V spodnjem delu trebuha me tišči malenkot bolj kot običajno, nikakor pa ne nevzdržno kot ponoči. Popoldan sem zato vzela še en B. Krvavim niti pikice. A me mora skrbeti? (No to me že tako ves dan!) Prosim za vaše mnenje, če ste bile v podobni situaciji.
|
|
|
|