Gina -> RE: Kaj je narobe? (1.11.2007 16:58:26)
|
Po moje je pa kašljal zaradi sprememb zraka. Jaz imam zdaj točno take težave, kot tvoj otrok, oz. je malo boljše po 14. dneh, vendar ti povem, ko sem šla samo v avto in do zdravnice, se mi je usulo kašljanje in se ni pomirilo kaki dve uri - zrak zunaj. In to vsakič, ko sem šla k zdravniku in da ti ne rečem, ko sem prišla nazaj domov, je bilo enako, mogoče samo majčkeno manj hudo, ko sem na toplo prišla. Pri takih pljučnih zadevah menjava mrzlo, hladno, pri vdihih mislim, (pa nima veze koliko se oblečeš, ker dihaš skozi nos), ful poslabša reči. Tako da, če bi rada vlago, spusti v banjo vročo vodo,toliko, da bo vlaga v zraku. pa ga v zaprto kopalnico s sabo za pol ure vzemi. Meni je to zelo pomagalo, sem se potem odkašljala, pa je bilo nekaj časa ok z mano. No, še to, zdaj po 14. dneh teh zoprnih in bolečih težav, sem pa tolk hin, da sem probala danes iti ven na sonček za 10 minut, pa sem mislila umret zraven, tolk me je utrudilo, pa skoraj nič več ne kašljam. Pljuča štrajkajo, kar dihat nisem mogla. Sem jo veselo not ucvrla. Po moje je boljše, da ga niti čez en teden še ven ne pelješ. Naj najprej k sebi pride.
|
|
|
|