madela
|
Sibil,to tudi našemu zelo,zelo pomaga,samo za razliko od vas tega aparat nimamo doma,dobi pa te inhalacije pri zdravniku in tistih 2x kar je bil v bolnici tudi. Malček je skoraj bi rekla da užival toliko mu je olajšalo zadeve. Nisem vedela,da se da to tudi kupit. No mi smo bili še enkrat pri dežurne in satoracija je še slabša kot včeraj,padla je na 89-90,se pa baje na pljukah bolje sliši,sam je lahko baje malo varljivo,ker sem mu pred obiskom ravno dala Berodal. Dobil je antibiotik in Panatus,da mu pomiri,ta nori kašelj. Sedaj spančka in upam,da bomo imeli mirno noč. Problem pa je,da mu vročina sploh ne pade,kljub zdravilu Jutri gremo pa k naši zdravnici. Gina,mogoče je napak,da smo šli ven,mogoče pa tudi ne.Jaz sem asmatik in me včasih tud hoče zadušit in meni je svež in hladen zrak,kot balzam. Sem mislila,da bo tudi tamalemu pomagalo,pa žal ni. Ta mešanica fiziološke,kakor sem jaz videla v bolnici so v tisto napravo dali fiziološko tekočino,potem zraven zdravilo(mi imamo berodual) priklopili na kisik in potem otrok to vdihuje. Je kot nekaka para(ne vroča,da ne bo pomote),ki seveda da potrebno vlago,ki tako prija,ko bi se rad izkašljal,pa ne gre. Upam,da sem razumljivo napisala,drugače bo pa verjetno Sibil še bolje opisala,ko imajo to napravo doma
|