Amnioskopija in krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

*erika* -> Amnioskopija in krvavitev (31.10.2007 10:03:22)

saj ze veste da sem vceraj imela amnioskopijo in potem cel dan ni bilo nobenega krvavega izcedka,evo 5minut nazaj sem pa na sp.hlackah videla velik rdeceroza sluzast izcedek,a je to zaradi AS???????? 

Anonimen -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 10:06:13)

Žal ti ne vem povedat....se bo še kdo oglasil, ki ve :)

melanija -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 10:12:38)

Odgovora ne vem. Sam pa ti svetujem da pokliči v najbližjo porodnišnico in vprašaj za mnenje. Jaz bi to storila čimprej!

Anonimen -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 10:13:12)

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

saj ze veste da sem vceraj imela amnioskopijo in potem cel dan ni bilo nobenega krvavega izcedka,evo 5minut nazaj sem pa na sp.hlackah videla velik rdeceroza sluzast izcedek,a je to zaradi AS???????? 

Ja, to je zaradi amnioskopije..... ni nic nevarnega, se pa kar redno dogaja... naceloma se da amnioskopijo nadomestiti z UZ+CTG  s tem, da je rezultat isti... jaz bi se probala izognit amnio

*erika* -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 10:41:02)

a so bolecine v sp.delu trbuha tut posledica AS

eva1 -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 10:45:24)

Ja mogoče je bil pa čep! ne vem če bi se 24 ur po amnioskopiji pojavil izcedek-če bi se bi se pomoje par ur po amnio...kaj pa vem..počakaj še malo, mogoče se bo pa začelo zares!Srečno!

*erika* -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 10:48:21)

vceraj ob 8 zjutraj sem mela AS.zj me pa sraufa po trebuhu,ceprav je drugi porod sm cist[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ker so mi prvic vse oni nardil(predrl mehur,dal popadke...)

benika -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 12:06:09)

Jaz sem po vseh AS rahlo krvavela. Tisti rozasto sluzast izcedek pa zna bit tud čep.

*erika* -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 13:14:36)

joj skrbi me sploh ne vem kaj nj nardim,odkar se je to nardil me trebuh boli ampak ne vem ce je to to da bi sla u kranj

benika -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 15:05:53)

A te konstantno boli trebuh ali v intervalih? Če je to v intervalih, je možno, da imaš rahle popadke. Drugače pa čimveč počivaj in se pusti razvajati.

*erika* -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 15:17:04)

na vsake tok cajta me zaboli da je neprijetno,cakam da bi se malo ojacalo ce slucajn popadki pa da grem v porodnisnico.nevem bomo vidl kako bo

Miška76 -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 17:52:33)

Dr. Stražarjeva  me je poslala  na amnioskopijo, ker sem imela že manj plodovnice, za vsak slučaj , bila pa sem tudi deset dni pred PDP-jem, tako kot ti. Po pregledu je velikokrat možnost krvavitve, vendar, če  bi jo bilo precej, se pojdi pokazat v porodnišnico. Jaz sem po pregledu tudi po malo krvavela ( tri dni), pa spodaj me je tudi malo špikalo, vendar je naslednji dan bolečina ponehala.
Želim ti srečen porod!

*erika* -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 18:21:17)

js ne krvavim.zjutraj PO tusiranju se sla v wc in zasledila rdeceroza sluzast izcedek.po AS in se cel dan nism nc krvavela,danes zjutrj pa ta sluz.nevem no men je sam cudno to spikanje in sraufanje po terbuhu,tko da sam cakam kaj nj druzga.

Ilije -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 19:28:45)

Po moje je gre pa za luščenje čepa, ki ga je pospešila amnioskopija. Tako je bilo pri meni pred prvim porodom... zjutraj ob desetih amnioskopija, pridem domov, krvav sluzast izcedek, grem nazaj v P, ker me je začelo še špikat, zvečer ob 20.25 že cartala našo prvo princesko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

marita -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 19:30:45)

jaz sem bila na amnio in me je g. napotil kar naprej direktno v porodno. Ko sem vstala, se mi je pa ulila kri. Sestra zraven mi je potisnila med noge tisti vatast vložek, sem se napravila in šla v porodno. Bila sem 3 cm odprta, vse pripravljeno za rodit. Po klistirju in predrtju mehurja 5 cm odprta. Pol so sledili umetni. Rodila v 1,5 h. To je bilo 5 dni pred PDP.
Veliko sreče.

Anonimen -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 19:36:59)

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

js ne krvavim.zjutraj PO tusiranju se sla v wc in zasledila rdeceroza sluzast izcedek.po AS in se cel dan nism nc krvavela,danes zjutrj pa ta sluz.nevem no men je sam cudno to spikanje in sraufanje po terbuhu,tko da sam cakam kaj nj druzga.

Ja, mogoče si pa kšn viru staknila, pa se boš malo odprla. Zadaj.

*erika* -> RE: nujno???????????? (31.10.2007 21:11:33)

Ilije..a so ti dal umetne a si z svojimi rodila

Ilije -> RE: nujno???????????? (1.11.2007 18:27:45)

rodila sem s svojimi popadki... umetnih se bojim kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. (ampak očitno, ti sedaj ta moj odgovor ne koristi več, saj mislim, da si že v Rimu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) Držim pesti zate![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image]

*erika* -> RE: nujno???????????? (1.11.2007 19:57:28)

nism se rodila,jutri imam kontrolo in mi bojo povedal kako pa kaj,tako da drzim pesti.hvala ti mojca za odgovor

Stran: [1]