mami_miki -> porova pita (30.10.2007 22:45:10)
|
ful dobro ful enostavno...kupite listnato testo, če hočete še hitreje, kar iz hladilnika, ko ni zamrzjeno, lahk kr date pečt.... no...na olju prepražite česen pa čebulo (jaz na olivnem) dodate en por in pol narezen, ga dinstate....in nič soli nič začimb, da ne izpusti vode, ker je fajn, če je bolj suho....no to se samo tinsta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] med tem namažete opekač z maslom, daste noter listnato tesno ga zavihate čez rob, nato prepikate z zobotrebcem-po celem naredite luknjice.... por se še vedno tinsta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] vmes naredite: 2 jajci, SLADKO SMETENO-celo, vegeta-po občutku, peteršilj, pa tuna po željji- to vseeeeeeeee skupaj zmešate por je že stinstan... daste ga na vlečeno testo-zavihate tesno nazaj noter, da prekrijete por pa polijete tisto mešanco čez... pečete nekje 30 min, na 190... fuuuuuuuuuuuul hitro, fuuuuuuuuuuuul dobro.... če bo katera poskusila, naj mi pove...
|
|
|
|