Monte (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Monte (14.12.2004 11:42:06)

Včeraj sem čvekala s kolegico in malemu vmes dajala za jest skutico Fruhtzwerge. Pa me je kolegica vprašala, če mu dajem tud Monte :zmeden2:
Sem rekla, da še ne in sem bla pol jaz čudna:zmeden2:

Kdaj ste ve začele dajat Monte otroku in ali ste ga sploh začele dajat? Men se zdi zlo sladek in ne bi prehitevala.

Seven* -> Monte (14.12.2004 12:04:48)

Cim manj sladkarij. Sladkarije naj bodo predvsem v obliki sadja. Naslednjic reci kolegici, naj pogleda koliko konzervansov, aditivov in E-jev je v MOnte. Potem bo pa ona cudna, ne ti.. :hudicek:

Lenny -> Monte (14.12.2004 12:07:09)

Mi ga še zdaj, pri dobrih dveh letih, kupimo samo izjemoma. Če se prav spomnim, je prvega dobil šele, ko je bil star kakšno leto in pol, pa še to zato, ker mu je teta hotela narediti veselje.
Jaz bi tudi še počakala.
Lp

Donja -> Monte (14.12.2004 12:11:10)

Mi ga še pri 4 letih ne jemo. Je fruchtwerge dosti boljši, čeprav je sedaj aktualen tekoč. Raje počakaj. Sem ga sama poskusila in se mi ne zdi nič posebnega. Je bolje doma puding skuhat.

dory -> Monte (14.12.2004 12:57:05)

Ja nekje okrog sedmega meseca sem mu ga prvic dala..ceprav je to takrat,ko kje smo in je treba na hitro pojest..drugace mu doma raje sama naredim kaksne kasice..ga ima pa zelo rad,ceprav fruhtzwergi prevladujejo..te ma najraje..ni tak kot mami,ki ljubi cokolado :)

Anonimen -> Monte (14.12.2004 15:01:18)

No, pol le nism jaz čudna:bravo:
Ker meni se zdi tud zlo sladek-čeprav je zloooo dober...ampak...lahko še počaka. :)-

Anonimen -> Monte (14.12.2004 17:02:55)

Tudi FZW je izredno sladek in ne samo Monte. No, moj sine FZW sploh ne pogreša, tudi ostalih skut in sadnih jogurtov ne, Monte pa obvezno je zmešanega v čokolino.

Anonimen -> Monte (14.12.2004 18:00:52)

FZW je sladkan s sladkorjem iz sadja.

Stran: [1]