Vožnja v avtu - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tipi -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 11:29:18)

Naša principesa se noče voziti v avtu. Najprej sva mislila, da je temu vzrok lupinica, da je v njen preveč utesnjena in jo to muči.
Tako sva nabavila Romerjev sedež King TS plus in upala, da bo boljše, pa se je izkazalo, da ni vzrok sedež temveč sama vožnja.
Ko se kam odpravimo se mora nekdo nenehno ukvarjati z njo pa še to se kmalu naveliča in prične jokati, tako da postanemo vsi živčni.
Jaz res ne vem več kaj narediti, zato vam bom hvaležna za kakršnokoli informacijo ali nasvet.

Lp:sloncek:

malika -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 11:35:47)

Pri nas je isto.Brez animacije ne gre. Zdaj imam vedno v avtu ogromno igrač in vedno pripravljeni vsaj dve steklenički s čajem, pa še kakšne kekseke, da mu podajam stvari, on pa seveda veselo okoli meče.

Včasih pa se delam, kot da ga ne slišim in ko da svoj repertuar kreganja skoz je potem nekaj časa mir. Ušesa sicer trpijo, ampak vsaj eno rešitev je treba najt a ne?

darjatimci -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 11:58:39)

Mi smo imeli tudi težave z vožnjo v avtomobilu in smo ugotovili ,da ga moti tema spomladi ko je bil dan daljši se je situacija spremenila.

BARBARA R. -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 12:17:02)

Hvala enako.Midva sva šla pa po Kiddy life plus.Joj,še namontirati je ne morem.Samo,da se vsedem z njo v naročju v avto je jok.Tako se mi krivi nazaj,da tudi pod razno nisem sposobna jo sama stlačiti v sedež.Sploh ne vem kako si oziroma ji naj pomagam.

Ima katera nasvet?

:muca:

Anonimen -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 12:17:08)

Jaz sem bila včasih že čisto hripava od petja otroških pesmic med vožnjo... tudi po petrkat sem pela eno in isto, če je bila bolj kratka, pa se na brzino nisem mogla spomniti nove... je pa zaleglo.

viv_ -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 13:06:15)

Pri nas je tudi problem tema - tako da ima zdaj zadaj vedno prižgano ta malo lučko, tudi podnevi. Pa je OK

M&P -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 13:18:03)

Me veseli, da nimamo samo mi problemov z vožnjo.:)-:)-:)-Najhuje je, ko se znoči in takrat ne pomagajo ne igrače, ne duda, ne lučka v avtu.:grrr:GROZA!Pomaga samo to, da se peljemo skozi mesto in gleda obcestne luči.:)-:)-:)-Amapk pri nas se mesto in luči počasi končajo, potem pa :((:((:(( do doma.Doma pa kot ne bi bilo nič-prerojena!

lp, :rozica:

Gina -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 14:01:03)

Meni se zdi, da imajo otročki taka obdobja, ampak če vztrajaš, da mora biti v avtu pač v sedežu in da ni druge pomoči, to počasi mine. Jaz sem velikokrat sama v avtu s ta malim in drugega kot pogovarjanje in petje pesmic ne pride v poštev, ker sedi zadaj. Pa to ne pomaga dosti. Ampak je bilo isto z mojo deklico. Pol leta je takole protestirala (od 6.-12. meseca), potem je pa nehala. Mogoče imajo punce prav, je res kriva svetloba.Pa pa:sloncek:

Anonimen -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 14:27:11)

Ja, jaz sem bila tudi vedno proti igranju v avtomobilu. Mojemu možu se je zdelo samo po sebi umevno, da otroka v avtu pač zabavamo, da pozabi, da se vozi. Ja, kaj pa če sem sam z njim v avtu, kot smo pač večkrat nekatere? Jaz nikoli nisem hotela malega kaj posebej zabavati, razen da sem mu pela. Vedno sem trdila, da peljanje v avtomobilu ni čas za igranje, ampak da vsi čakamo, da se pripeljemo na želeni cilj, in to je vse. Tako da smo samo peli pesmice in pemsice in pesmice...

puncica -> Vožnja v avtu - pomoč (14.12.2004 18:56:26)

Poznamo, dobro poznamo to. Kriza je v avtu in to vedno. Sploh ko se vozmo v Celje k nam domov, kjer je ura pa pol vožnje, pa je vse skupaj še bolj grozno. Tamala se tako joče, da je vsa zahripana in rdeča v obraz, pa kr cuka jo (se ji kolca), tako da obvezno se moramo ustavit, ker ko se začne dret ne pomaga nič. No zdaj smo ugotovil da spet rula SANKAŠKA POLKA:((:((:(( Zdej si pa predstavlite, sankaška polka dve uri!!!!!!!! Za umret vam povem. Sem zasovražla čuke do onemoglosti. Takrat ko ji damo to gor se umiri in posluša. Pol pa če je velika velika sreča tudi zaspi za kake pol urce.
Smo pa jo tud že mogl rukat s stolčkom vred, ker so naše ceste preveč gladke (kdo bi si mislil:zmeden2:) in jo premal ruka, najraj ima makadam pa gozdno cesto, ker gleda smrekice, pa drevesa, pa še ruka jo. Sovraži pa zvečer obcestne lučke, ki jo kar naprej osvetljujejo.

Kako pomagat:
- igračke (kaj pa vem ji ima eno tono, pa nič ne pomaga)
- v naročje (NE, to je zadnja možnost in tega se ne bom v nobenem primeru poslužila jo raj poslušam kako se dere)
- čajček (zaleže a za pet minut, potem spet isti repertuar - drenje)
- tud mlekeca smo ji dajal (ni efekta tako kot pri čajčku)
- vožnja v lupinci spredaj (še nismo probal, ker ne mormo, saj nimamo izklopa airbaga)
- nov sedež, tak ki gleda naprej (bomo vidl ko bo težka 9 kil (kje je še to:zmeden:)
- petje pesmic (ne pomaga)
- lučka zadostuje za dve minute, tolk je zanimiva)
- tako da NIMAM POJMA!!!! (morda bo tebi kaj od tega pomagal)

Pri nas trenutno v avtu rula samo SANKAŠKA POLKA.:(( Tako da mami in ati jokata, ne naš problematičn piščanček.

Uživajte v vožnji:bravo:

Stran: [1]