KETYY -> RE: brez ovulacije (6.11.2007 13:22:43)
|
Ma, jaz pa v bistvu sploh ne vem več, pri čem sem. Namreč, prvič sem zanosila brez problema. Ginekolog mi je v štosu na pregledu rekel, da so ravno "tapravi" dnevi, če bi rada zanosila in sva ga pač poslušala. In res, takoj noseča. V glavnem, končalo se je s splavom v 9. tednu. Na pregledu po abraziji pa se je začelo, da verjetno ne bo dovolj odstraniti samo pregrado, ampak da tudi debelina sluznice ni ustrezna za takratno obdobje ciklusa, .... in da bo potrebno še kaj več, da bom zanosila. Itak dohtarji, kakršni so, te vedno pustijo v negotovosti ... bomo videli po operaciji, je rekel. Sedaj me seveda skrbi kaj in kako naprej. A se vam zdi normalno, da sem potem sploh v prvo takoj zanosila, če se sluznica ne odebeli dovolj? In, ali ni vse skupaj povezano tudi z ovulacijo? Verjetno, da če imam težave z deb. sluznice, da potem tudi g. ne bi tako jasno videl, da imam ravno plodne dneve. Ne vem, vse skupaj mi je ful nelogično. Če pa pomislim, kako so se do mene obnašali na urgenci, potem se pa sploh ne bi čudla, če so mi oni kaj "zašuštrali".
|
|
|
|