pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sun71 ur+sa - ne vem niti kje točno bi začela, ampak po vsem tem kar sem prebrala, predvidevam, da si letošnje leto že bila , pa si splavila. az tega ne razumem!!!! pridružujem se ostalim, ki si tako zeeelloooo želimo , pa ne gre. Veš, zelo boli dejstvo, da tiste, ki si zelo želimo , nekako zelo težko , po drugi strani pa nekatere kot bi rekel keks. to je vse lepo in prav, ampak vas preziram, ker nato splavite. Delno še razumem, da je mogoče v določenem trenutku nepričakovan, ampak zakaj pa je kontracepcija. Mislim, da nihče na tem svetu nima pravice nekomu odvzeti življenja, pa naj bo lo le najmanjša pikica. Veš, pred meseci sem sama morala v 8 tednu na čiščenje in ne morem ti z besedami opisati, kako grozno me je bolelo, ko sem bila v sobi še z dvema, ki sta naredili splav!!! Enostavno vas ne razumem, vas preziram in gre mi na bruhanje. sem ena tistih, ki jih večina tako prezirate, ampak se ne sekiram, ker živim zato da živim, ne zato, da se obremenjujem z obremenjenimi...thats me ok, ženska nepričakovano zanosi in otrok ni zaželjen, vsaj v tistem trenutku ne, pa četudi je že kar v naslednjem mesecu kontra...in potem bo ta ženska v vsej tisti žalosti in jezi in razočaranju ob pomislila na vas, ki imate to nesrečo, da ne zagledate, čeprav je to nekaj, kar si želite najbolj na svetu to je zame tako, kot da bi si zbasala v usta zadnji košček kruha, pa če grem potem kar bruhat, samo zato, ker bi nekdo v afriki dal vse, da bi prišel do njega in bi mu to celo lahko rešilo življenje - na žalost mu tudi s tem, da sama pojem kruh, ne bi pomagala...mogoče je katera takšna, jaz nisem in nesem vsak dan v smetnjak poln koš bioloških odpadkov, ki so bili pred tem še popolnoma užitni ...boste spet pisale, kako lahko smeti primerjam z "otrokom"...vprašajte tiste v afriki, bi verjetno marsikdo menjal slednje za prvo, pa če se vam to zdi še tako nesprejemljivo ma popljuvajte me, do mene itak ne bo prišlo, če se bo katera za to boljše počutila, pa itak, jaz se že